• +18
  • eşimle cinsel hayatımız

• Düzenlendi

kızlar 3 yıldır evliyim. Severek evlendik 5 yıllık sevgililikten sonra. Sevgiliyken hiç cinsel birlikteliğimiz olmamıştı. Evlendikten sonra ayda 2-3 max 4 defa oluyordu. Eşimin erken boşalma problemi vardı fakat bir türlü tedavi olmadı utanıyormuş.2 ay önce doktora gitmeye ikna ettim. Fakat doktorun verdiği ilaçları da düzenli kullanmıyor. Cinsellik isteği de yok. Aldatmıyor kendi kendine hallediyor eminim buna. Ki artık bende öyle yapıyorum..Bu sürede o kadar kadınlık gururum incindi ki. Sürekli beni istemediğini düşündüm. Ne ilişki sayımız arttı ne tedavi olmak istedi. Hep benim neden olmuyor diye sormalarımla oldu. Onurum, gururum kırıldı. Çok zoruma gidiyor böyle olması kadın gibi hissetmiyorum kendimi. Yoruldum artık ayrılmayı düşünüyorum ama seviyorum da başka bir problemimiz yok. Ama bu soruna bir çözüm bulamadım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var..

elsaaaa uzun süre ilişkş olmayınca erken bosalma oluyormus bide heyecan istek ne kadr çoksa oda erken bosalöa sebep tamamen psikolojik diye duydum acaba erken boşalma yaşıyor diye ısteksız olabilir mi ?

elsaaaa yani tedavisi varken bunu sana yapması bencillik hiç bir kadın zevkle gitmiyordur kadın hastalıklarına ama mecburen gidiyoruz bu alttan alınacak bir konu değil

elsaaaa üzüldüm böyle bir durum yaşamanıza 😔 sizin sorununuz erken boşalma dışında eşinizin isteksiz olması durumuda mı var yoksa erken boşalma olduğu için mi isteksiz ama en başından beri ayda 3-4 yazmışsınız bu baya az aslında yeni evlilere göre 🥺

elsaaaa

elsaaaa biri erken boşalma adlı bi post açmıştı geçen gün orada erken boşalma tedavimizden bahsetmiştim benim eşimde de vardı isterseniz ona bi bakın baya ayrıntı vermiştim 😊

elsaaaa evde sürekli çıplak. Gez sexsi şeyler falan git bakalım

elsaaaa seni çok iyi anlıyorum cnm bende benzer şeyleri yaşıyorum umarım duzelirler çünkü ben gerçekten çok yoruldum kadın gibi bile hissetmiyorum artık hevesim kusagimda kalmış gibi aynı evde resmen asker arkadasiyiz ama her insan gibi bizimde ihtiyacımız var

momd bilmiyorum sebebini sorduğumda benimle de konuşmak istemiyor

birkelebek evet isteksiz olması da en başından beri

buglemm_ evet düşündüm fakat ürolojiye bile çok zor gönderdim

elsaaaa geciktirici sprey kullandınız mı hiç bizim kurtarıcımız oldu valla eşimde de o problem vardı ben tam zevk alamıyordum şimdi en az 15 dk bir tane önereyim ben sana

cansever nasıl söyledinis eşinize kullanalım diye peki