casperrt Kızlar soru zaten başlıkta hangisini öneriyorsunuz süpürge Makinesi hem marka hem model olarak yazarsanız çok sevinirim lütfen 🙏🏻❤️
Moonlight_ casperrt Philips speedPro aqua kullandim ve simdi dyson gen5detect var ama kullanis yönden philips derim gerci dyson diger modelleri daha hafifmis benimki biraz agir ama alistim onada🤣
belladonna casperrt Kablolu süpürgede Philips maraton, kablosuz da dyson kullanıyorum. Annem de kablolu da dyson, kablosuz da Philips kullanıyor. İkimiz de memnunuz. Her zaman diyorum elektronik eşya da şans da devreye gidiyor.
perimasali802_ casperrt düzeldi canim 🌸 İkinsini kullanmadim o yüzden çevreden giderek dyson daha iyi
casperrt perimasali802_ teşekkür ederimm❤️❤️çok kararsızım belki burda kullanıp yorum yapan olur 🥰 benimde gönlüm bir tık fazla dysona kayıyor ama hata da yapmak istemiyorum
casperrt Moonlight_ bende şimdi aynı şeyi diycektim aslında dyson için hafif diyorlar diye 🙈 philips size göre daha mı kullanışlı ya
Moonlight_ casperrt hafif olanlari var ama hangisi en hafif inan bilmiyorum benimki olmadigi kesin🤣 Ben philips aldim bi müddet sonra esim bu yeni cikti diye bana süpriz yapmak istemis en agirini almis gelmis sagolsun😐😂 Hali ve parke icin baslik degistirme olayi benlik degil ya sIkiliyorum böyle seylerde ben 🙈🙈 philips daha kullanisliydi bana göre islak silme özelligide vardi
casperrt Moonlight_ o kadar haklısınız ki hiç bana göre de değil o yüzden çok yüksek ihtimalle alsam bile değiştirmeden kullanırım 😂😂 Evet Philips’in şu silme özelliği zaten beni arada bırakıyor yoksa çok kararlıydım dyson almaya ama bu silme özelliğini almadığım için pişman olmaktan korkuyorum 🤦🏻♀️
Moonlight_ casperrt ozaman dysona bosuna o kadar para vermeye gerek yok bence 😅 Evet islak silme özelligi cok iyi ben üstten yaptigimda hemen sipsak onunla siliyorum dip köse temizlikte yapamiyorum cünkü köseleri almasi falan ugrastiriyor🤣
Moonlight_ casperrt philipsimi özledim valla onuda kaynanama vermistim dyson basina bisey gelirse philipse dönücem geri😅
casperrt Moonlight_ bakalım ben sonunda neye karar vereceğim 😂 ama gönlüm dysona biraz daha yakın kazık yemeye bayılırım çünkü😂😂 sağlamlık olarak iyi ama dimi dyson sorun çıkarmıyor yani
Moonlight_ casperrt iyice düsün derim bakalim baskalarida deneyimlerini yazar yardimci olurlar ☺️ Yok canim baya saglam philipste saglamdi ama 🤣 (philips askimi illa araya sIkistircam🙈😅)
casperrt Moonlight_ Siz philipsi aşırı özlemişsiniz anladık biz onu 😂😂 Ama bu söylediklerinizi ciddiye alacağım tabiki 🥰
gulcanbakan Kizlar ben dayson süpürge makinesi düzleştirici maşa ve epilasyon aleti satıyorum ilgilenen arkadaşlar bana yazsin