• Sağlık
  • Kızlar bakar mısınız( RESİMLİ)

Kızlar 2 yaş oğlumun dün rutin kan testlerine bakıldı oğlumun sonuçlar böyle korkmalı mıyım? Genel olarak fiziki bir sıkıntımız yok çok şükür Rabbime , 15-20 gün önce şiddetli bir kulak enfeksiyonu geçirdi kulağı akmıştı falan 1 serum 2 iğne 1 de 10 günlük antibiyotik ve o süreç boyunca calpol dolven vs. Ağrı kesici ilaçlar kullandık acaba o enfeksiyon sonucu olabilşr mi bu sonuç? Dün sabahtan beri de hapşırıyo falan

Bi de doktorumuz gece yatarken pirinç unu ile mama yapıp vermemi önerdi bende gece uykuya geçmeden önce yarı su yarı süt le pişirip seyreltip biberon da veriyorum 20-25 gündür belki de 1 ay olmuştur böyle yapıyorum şimdi çocuğuma dün test yapıldı bazı değerleri yüksek acaba bu süt ve pirinç unundan olma ihtimali var mı?

sanalkoala ya bazı değerler çocuklarda farklılık gösterebiliyor muhtemelen normal çok yüksek aralıklı olan iki değer var alkalen fosfataz büyüme hormonu kötü bişey değil çokta yüksek değil zaten diğer laktat dehitragonez de enfeksiyon geçirmiş o yüzden yüksek çıkmış diğer değerlerde muhtemel enfeksiyon geçmişi kaynaklıdır endişelenmeyin ama gösterin yine sonucu

basak23 şimdi sıra bekliyorum canım inşallah kötü bişey yoktur Rabbim dermansız dert vermesin hiç bir kuzuya

basak23 şimdi çıktım doktordan bir sorun sıkıntı yok gayet iyi dedi çok şükür 😌

RollsLily çok şükür bir sıkıntı yok dedi doktorumuz 😌