Dün bi rüya gördüm şimdi şöyle rüyamda 3 aylık hamile olduğumu ve aynı andada hasta olduğumu gördüm yani adet değil normal hastalığımın olduğunu ve aileme söylediğimi gördüm bu hasta olma rüyasını 2 gün önce yine görmüştüm bunun anlamı nedir dünden beride baş ağrısı çekiyorum ilaç içmeme rağmen geçmesi ve sağ göğsüm sıkışıyo @o_hayat_benim yorumunu bekliyorum yorumlarsan sevinirim🙏

Bahtsizbedevi_ Sen ben misin ya 🤣 ay bende gece rüya gördüm karnım Kocamandi şimdi unuttum rüyayi ama kocaman bir göbeğim vardı hamileydim bildiğin 🤣🤣 adet oldum da Allah’tan hamile olmadığımı biliyorum.😁😁

Bahtsizbedevi_ hamile olduğunu görmüşsün bu içsel olarak büyüttüğün bir duygu umut yada yeni bir başlangıcın işareti olabilir bir hedefin varsa yada ruhsal olarak bir dönüşüm olabilir 3 ay ise bu umut ettiğin hedefin yasa ruhsal dönüşümün tamamlanacağı vadeyi temsil eder hasta olman ise sanki içinde bir yük var ve ailene söyleyerek o yükten arınmak yada hafifletmek istiyorsun yada tek başına taşımak istemiyosun yada iç dünyan bir destek arıyo bu rüyayı iki gün önce görmen ise kalbini ve zihnini sıkan her ne varsa onun seni hem ruhen hem bedenen yordugu çok açık canım bir an önce ruhunu dinlendir ❤️

SuVeAtes hahaahahahqhq psikolojimiz bozuldu hamile kalma korkusuyla🤣🤣🤣🤣

SuVeAtes sende benim gibi ne görsen anlamına bakıyosun insan rüyada hamilelik görünce bi tırsıyo hamile kaldımda oyüzdenmi rüyasını gördüm diye bi acabamı diyo🤣🤣

Bahtsizbedevi_ bende rüyamda kanser odlufumu gördüm ve bi kac gun sonra kalbim ara ara sıkısmaya sizlamaya başladı insan endişe ediyor ya bilen varmi

Bahtsizbedevi_ ben hamile kaldığımda rüyada görmüştüm 🤣🤣 ondan ne zaman bu rüyayı görsem bir tırsıyorum. Bu sefer adetim öyle gördüm de rahat ettim 😁😁

mrvehl canım benimde aynı iki kere üst üstte aynı rüyayı görüyorum kanser olduğumu ve bunu aileme söylediğimi görüyorum bu sabah benimde sağ göğsüm sıkışıyodu

SuVeAtes sorma sorma bende öyleyim Allahtan bende bugün oldum olucam lekenme oldu rahatladım🤣🤣

o_hayat_benim ya rüya yorumundan anlıyor musun eşim bir rüya gormus günlerdir etkisinde ilk 2 gün agladı kimseye de anlatamıyorum anlatma diyorlar ozelden yazsam olur mu

rouge_ tabiki bekliyorum canım bu arada ben bikaç ay bi rüya tabircisinin yanında eğitm almıştım baya hakimim konuya

o_hayat_benim ya öyle mi cok teşekkür ederim simdiden ❤️