Kızlar Doğum yapalı 24 gün oldu
bedenime bakmak istemiyorum bakınca ağlıyorum karnımda çok kötü çatlaklar var belime kadar aşağı doğru bacaklarımda kalçalarımda karnım sarkmış kapkara olmuş🫠🤧
Üstüne iyileşmeyen dikişlerim birde ğstüne makat çatlağım bişey yiyip içmek istemiyorum. kötü bir psikolojiye girdim tuvalete çıkmak istemiyorum, bedenime bakmak istemiyorum. Makat çatlağım beni dahada kötü yaptı hamileliktede vardı ama geçmişti bu kadar acı değildi dışkı esnasında. Tuvaletimi yaparken elim ayağım titredi kendimi kasa kasa yaptım sanki içerden kesiliyordu gibi 🥲🥲 yaptım bitti şimdide bişey yemek istemiyorum aklım kaldı yine gidip yine daha kötü olursam çok kabız oluyordum şurup geçiriyordu şurupta kullanıyorum artık oda geçirmiyor genel cerrahiyede gitmek istemiyorum gittiğimde arkadan muayene ediyor istemiyorum artık.
Hayattan soğdum bir yanda bebeğime bakmak istiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum artık normale dönmek istiyorum 🥺🥺
Napacam ben bıktım artık 😞
Vajinama hele hiç bakmak istemiyorum 😩
Kendimi kötü hissediyorum 😞
Canm daha yeni doğum yapmışsın elbette zamanla geçer çok stres yapma makat çatlağı bendede olmuştu geçmiş olsun bu arada o bedende bir can büyüttün kolay değil tabiki
bossmom canım çok normal yaşadıkların annelik kolay değil çoğumuz benzer şeyler yaşadık gördük kendimizden tiksinme yorgunluk buna bağlı olarak gelişen cinsel isteksizlik saymakla bitmez..ama dünyaya bir can geliyor kolay değil tabi ki bebişlerimizden kalan anı hepsi rabbim başka şeylerle sınamasın bu zorluklar çabuk geçer 🙂 çatlaklar bir anda kilo verdiğin için olmuştur rengi açılır zamanla sarkmalara genişlemelere spor şart dikişlerimiz iyileşsin de spora başlayalım bende beter haldeyim tek başıma iki çocuk bakıyorum 14.günüm benimde hem uykusuz hem bedenen berbat haldeyim ama bizim elimizde sporun çözemeyeceği hiçbir sorun yok çocuk doğurduk bunu da hallederiz 😂
papatyajfjdj evet hiç kolay değilmiş 🥲🥲
Makat çatlağı icin dupalaç kullan kuzum ben 2 yik cektim o illeti
bossmom kantoron yağı sürün ve magnezine diye bı ilaç var bn onu kullanıyordum onu eczacıya doktorunuza bı sorun isterseniz bilirim o acıyı kan kusuyordum tuvaletten çıkana kadar insan çok yıpranıyor o süreçte bol bol lifli gıdalar tüketin bol su için faydası olur umarim
2minnosannesi teşekkür ederim canım
bossmom güzelim benim inan zamanla çatlaklar Beyazlasiyor bedenine biraz zaman ver bir canli insan sonuçta yani etme böyle bak havalarda güzel al bebeğini yakin bir yerde otur hava al soğuk kahveni yada çayını iç bir nefes al çıkamazsanda evinde bolkonda otur inan böyle yaparak ne kendine nede bebeğine bakarsın
bossmom çok gerekirse emzirmeyi bırak ben 2 yıl boyu hergun tuvaletimi yaptiktan yarim saat sonra ⅞ saat makat ağrısı yaşadım Rabbim dusmanima bile yaşatmasın çok kötü ilaci biraz fazla iç oda olmassa emzirmeyi birak ben emzirmeyi birakinca düzeldim
Benim bildigim başka çare yok