Kızlar merhaba. Ben uzun zamandır giriş yapmadan üstten üstten buralarda gezginciydim. Sırf bu konu için giriş açtm. Aslında pek dile getirmek benlik değil ama en azından anonim olmak iyi bişe.
Konuya gelecek olursam biz 4 yıl sevgili 2 senelik de evli bi çiftiz bi kızım var on aylık olacak.
Sevgililikte aramızda şehir farkı olmasına rağmen çok aktif cinsel hayatımız vardı.
Eşim çok düşkün çokta istekliydi. Evlendikten sonra bişeler oldu adama. Yok yani o bi gecede üç dört yetmeyen adam şuan bi hafta olmasa niye demiyo. Bi hafta sonra bi geliyo bi on gün daha yok.
Aldatma falan yok çok eminim çünkü yapmadığı belli geldiğinde baya baya dolu oluyo adam.
Zaten evlilikten beri azalma vardı hamilelikte daha beter bi hal aldı. Yasak olmamasına rağmen toplasam benim zorumla kışkırtmamla beş defa olmamıştır.
Doğumdan sonra zaten iki ay yoktu sonrasında yine aynı devam ediyo bir ayda zaten bir haftası regl üç hafta kalıyo biz ayda üç defa yapmış oluyoruz.
Neden bu kadar uzaklaşmış olabilir ki.
Yaparken ki hallerine bakıyorum adam mutluluktan ölüyo bidaha ara vermek istemiyorm daha sık sana dokunmak istiyorum diyo bitince aynı durakta otobüs bekleyen iki yolcu gibi oturuyoz öyle.
Napcam nasıl çözüm bulcam buna bilemedim. Burda çok aktif arkadaşlar var akıl verin nolur.
Cinsel çaresizlik
mrv11 bi bilsem.
Evde misafir olsun hiç durmuyo günlercr olsa üst üste istiyo ama biz bize yok oralı değil. Ramazanlık boyunca adam ateş ateş bakıyodu oruç bitti adam bitti 😩
Seksi gecelik giydim çıplak gezdim oralı bile olmadı. Dayanamadm dedim zaten yüzüne yasakken yada gizli olunca sana bi haller oluyo dedim ama çözüm bulamıyorum
sakk biz de bir laf vardır tatmış kudurmuştan beter olur diye, evlenmeden önce kaçamaklar insana haz veriyordu evlendikten sonra canım bizim zamanları olduğundan aktif oluyordu çocuk sonrası maalesef araya zaman koyduğu için isteğini yavaş yavaş bastırmış Belli ki bu durumu karşılıklı konuşmanız gerekli başka türlü halledemezsiniz. Bizim de çocuktan önce Neredeyse her gün gün aşırı olurdu doğumdan sonra çocuğun verdiği yorgunluktan Biraz açıklık oldu yaşında anca toparlayabildim ilişki durumunu, al eşini karşısın konuş anlat derdini güzelce anca böyle çözülür
sakk haftada o kadar olsa yine iyi ama konuştuğunuz halde sonradan eski hale geliyorsa söyleyin sen kendini düzeltiyor musun yoksa ben kendi işimi kendim mi halledeyim. Kendimi kadın olarak hissettirmiyorsun de baktın hala aynı git kendi işini kendin gör yarın bir gün sana geldiğinde sende bu günleri hatırlat olmaz böyle gitmez iş
sakk benimde aynı sorun var hamileyim sevgiliyken nişanlıyken gayet iyiydi yeni evlendiğmiz zamanlarda öyle suan 5 aylık hamileym en son 10 gün önce oldu yaptığmz zaman kuduruyo hatta diyorm ki bu istekle nasl bu kadar sabrediyo bittikten sonra örnek verdiğin şekildeyz bizde sebebi nedir bilmiyorm acaba diyorm ben mi çok istekliyim 🙄
Kizlar cinsellegi galiba biz kafamizda buyutuyoruz ya hepimiz ayniyiz baksana bizimde oylrydi sevgililik donemlerdinde azgin keci yeni evliyken falanda oylr sonra cocuk oldu falan derken uzaklastik birbirimizden bazen 10 gunu geciyor birliktelikden arada ben ustune cikip istiyorum diyorum onun adim atmasini beklemeden bakiyorum o benden daha azgin ama aklina gelmiyor herhalde sevismek nebilim degisik bu erkekler..
sakk bitince aynı durakta otobüs bekleyen iki yolcu gibi oturuyoz öyle.
Hahahah buna koptum 😂😂 bizde de ikinci yok bir kere de ne yaptıysak yaptık 😂😂
Soruna gelecek olursak evlenmeden önceki isteği beklemeyin bence hayal kırıklığına uğrarsınız bence hiç bir erkek evlenmeden önceki performansında değildir ister istemez herkes de azalıyor sıklık. Eşinizin işi çok yorucuysa ondan da olabilir
sunflower sıklığı ve o azgınlığı da bıraktım mala bağlamasak yeter kız. İlla yoruluuyoruz çocuk var zor oluyo kaç defa tam başladık uyandı ara vermek zorunda kaldık. Ama asıl sorun bende şu
Evde biri varken coşuyo hiç sıkıntı yok olmaması gereken her an kafasına vuruyo sıkıntı yok evde insan gibi baş başa oturuyoz hiçç umru değil. On günde bi geçerken uğrayıp gidiyo
sevgiliyken istemezdim istekli değildim çok kızardı evlenince böyle ol ki görem seni diye şimdide tam tersi oldu ben oturduğum yerde kaynıyom o hiççç.
Herşey elde edene kadar heralde
biradetmeselesi ben bi kaç defa adım attım baktım pek istekli değil bişe olmadı artık gidemiyorum utanıyorm gibi elim kalkmıyo valla.
yenigelinn bana değişik fantazi gecelikler elbiseler alan evde hep böyle şort elbise gez eşofmanla gezme diyen adam giyince diyodu ki bu neee 😒
Aşırı zayıfım ben hamilelikte çok güzel kilo almış toplarlanmıştım sıcak basıyor diye sortla bazen donla gezerdim evin içinde hiç etkilenmezdi bile şaşardım. Hala bazen öyle normalde sevgiliyken öpücük atsam hallenen adam şimdi üstüne çıkıyom öpüyom hiç oralı değil tv izlemeye devam ediyo 🤐
mrvehl ay napim hep yatıya misafir alam o zaman.
Çok darlamıyorum bi kaç yeltendim olmadı bıraktım ya.
Zaten bide şöyle bi sorun oldu. Bi kaç defa ben gittim hiç bişe olmadı reddedilme fobisi gibi yapıştı bana ben başlatamıyorum bi süredir. Alttan laf vurunca sevişmek mi o da neydi falan deyince anlar gelir sarılır öper gecesinfe aklına gelirse olur o kadar
sakk kız yeni evlendiğim zaman vücut çorabı gibi bişey almıştm giydm ettm bana dedi bi dha giyme böyle şeyler bende şortlu takımlar flan giyiyom smdi sevgiliyken jartiyer alalm sana diyen insan 🫣 erkeklerin kapanma düğmesi var sanırım istedikleri zaman bütün cilveyi görmezden gelebiliyorlar üstüne atlasan dahi ama canı da yapmak isterse nefes almak bile tahrik ediyor 🤷🏻♀️
- Düzenlendi
yenigelinn öküzler ya dümdüz öküz 😁😁 bi defa mini elbise giyip kapıda karşılayayım dedim bu ne hal hayırdır dedi.
bu Sabah gaza geldim işe gitmeden önce az sırnaşaym dedim kucagına çıktım oy belim dedi geri indim hay senin beline deyip 😁😁
Afrodizyaklı kahve alcam içirip istediğinde de yok dicem görür o zaman o kapatma düğmesini.
sakk ay bu bel olayı sizde de mi var 🤦🏻♀️ tam sırnaşıyom öpüyom ediyom off belim nasıl ağrıyo aşko diyo bi anda bende gemiler tersine dönüyo 😂😂
yenigelinn o belim ağrıyo dedikçe benim küfredesim geliyo 😁
Dizi izliyoruz adam karısını kucaklıyo ben kahkaha atıyorm hemen anlıyo gülüp geçiyo 😁
sakk aynı bacım aynıı 😏 dün akşam onun canı istediği için oldu ama olmasaydı keşke içerdeyken boşalmış bana söylemiyo ben kızcam ya beni beklemedi die dalga geçiyo bide sırılsklam olmuşsn diyo bende inandm baktm inmiş dedm naptn sen bi kaç dk önce oldu diyo gene bi snir krizi yaşandı 😬