Cicekliperde İlkteki kaygilarin, yetersizlik duygun yuzde yirmilere dusuyo. Herseye hakim olmanin ve ne yapicani bilmenin rahatligi oluyo icinde. Lakin bu defa uzun surucek bi yorulma donemi seni bekliyo. İlk zamanlar zorlayabilir. Ama bebek soyle oyundan vs anlayacak aylara geldigi zaman ablasiyla muthis derecede mesgul olucak. Senin ilkteki gibi gelisimi icin emek vermene gerek kalmiycak ablasindan herseyi ama herseyi ogrenicek. Sonra birlikte oynamaya basliycaklar. Kiskanclik durumlari olur ama bebek iletisim kurmaya baslayinca o da azaliyo. Velhasil ilk zamanlari yorgunluk sonralari alisiyosun balım. Birbirlerine oyun arkadasi oluyolar. Aralarinda bag olustukca sen de bu bagdan besleniyosun. Ayri bi manevi duygu bu. Su an sorumluluğun farkinda oldugun icin korkup istemesen de zor sureclerin sonunda iyi ki olmus diyosun. O da ilki kadar biricik ve nadide bi varlik oluyo senin icin. Seninle ayni duygu durumunu yasadim. Ben cok zorlandim. Ama oncesinde psikolojik destek alip kendimi hazirlasaydim bence bu kadar zor olmazdi. Ben kendimi bastan kurdugum icin tum zorluklar daha da buyudu. Su an anı yasamak bebeklik donemini doya doya icime sindirmek yerine surekli kendimi hirpaladigim icin pismanlik duyuyorum. Zor evet. Ama su an baktigimda evdeki neseleri pozitif enerjileri beni hayata bagliyo. Yaptiklari komiklikler, kendi aralarinda evcilik oynamalari, masum dunyalari beni cogu zaman dibe cokmekten kurtariyo. Cocuguna bakinca su an nasil icin eriyosa cocuklarinin birbirlerine olan bagini gordugunde bu his x5. Sanirim beni bundan cok mutlu eden bisey yok hayatta.
Sana tavsiyem doguma kadar destek al ve kendini buna hazirla. Benim kacirdiklarimi kacirmani istemem. Cok tebrik ederim. Hersey yoluna giricek bana güven❤️