Selam kızlar eşimle her şey yolunda aslında ama süre biraz kısa kalıyor sanki ikimiz de daha uzun sürmesini isterdik ne yapabiliriz bu konuda bir fikri olan var mı???
Süreyi biraz daha uzatmak mümkün mü
ayazzgulsen Canım aynı durumu biz de yaşamıştık bi arkadaşım Extenda diye bi şey önermişti çok memnun kaldık baya işe yarıyor
ChChmo O performans falan uzatmak için falan mı oluyor yani öyle şeyler duyuyorum ama hep tereddüt ettik
ayazzgulsen Aynen hap şeklinde içiliyor çok kolay kullanımı ilişkiden önce alıyorsun sonra etkisini gösteriyor
ChChmo Etkisi nasıl peki böyle birkaç dakikalık bir şey mi yoksa fark edilir mi?
ayazzgulsen Yok yok baya fark ediliyor ben şok olmuştum diyim sana açıkça 😍 ciddi şekilde uzatıyor süreyi
ChChmo İyiymiş ya biz hep sprey krem gibi şeylere denk geldik ama bir türlü ısınamadık onlara
ayazzgulsen Aynı biz de öyleydik zaten onlarla uğraşmak zor oluyor bi de pek işe yaradığını da düşünmüyorum açıkçası
ChChmo Peki bu her gün mü içiliyor yoksa gerektiğinde mi
ayazzgulsen Sadece gerektiğinde alınıyor günlük hap falan değil baya pratik yani
Hap ilac benim içim rahat etmez açıkçası, illa ki zararları da vardır ama sprey krem gibi şeyler denenebilir