asli_ulkumen Ara ara anal ilişki yaşıyoruz, alışkınım ve çok rahatça ilişki oluyor yani zorlanma vs sözkonusu değil ama anal ilişkiden sonra 2 ya da 3 gün gaz sorunu yaşıyorum, bu normal midir? Bu sorunu yaşayan var mı varsa çözüm bulabildiniz mi
rouge_ asli_ulkumen orası vajina gibi esneyip sonra yine formuna dönen bir yapıya sahip degil esniyor ve kaslar oyle kalıyor gibi düsünebilirsin birinden daha duymustum bu olayı gazını tutamıyorsun kasların eskisi gibi olmadıgı için ve uzun vadede tuvaletini tutamama gibi sorunlara da sebep oluyor
hedef asli_ulkumen Seni korkutmuş olmak istemem ama bu gaz çıkışlarının devamı büyük tuvaletini tutamaman…
Sutlucikolati asli_ulkumen anal yapiyorsan arastirmis olman lazimdi hijyenden sonrra ki en büyük sorun bu zaten
emsalyaren asli_ulkumen normal değil maalesef. Saglik boyutundan bakarsanız ilerde dışkını tutamamaniz, ameliyala bile duzelemeyen oluyor . Dini boyutu da günah zaten.
lgrth rouge_ uzun vadede tuvaletini tutamama gibi sorunlara da sebep oluyor Tam bunu yazacaktım sonraki boyutu WC tutamama hatta ulu orta yerde alt kaçırma gibi şeylerde okumuştum
rouge_ lgrth evet ben cok duydum almanyada yasıyorum ve yabancı tanıdıklarım bahsediyorlar bir tanesinin normal zamanda da ped kullandığını biliyorum mesela ve bu nedenden dolayı cozum olarak aralarında konuştuklarını da duydugum oldu ama pek kulak vermemiştim ilgimi cekmemişti ameliyattan bahseden vardı hani bazen derler ya ileriki zamanda diye insanlar bunu malesef yaslılık olarak algılıyor ve çoğu zaten yaslanınca bez kullanıcaz diye bile düsünebiliyor ama bu yas olarak ileriki zaman degil bu anal ilişki devam ettikce demek hatta kimisinin o kadar ilişki yasamasına bile ihtiyacı olmuyor. ben yanlıslıkla bile olmasından o kadar korkuyorum ki hatayla bir zorlama bile gaz olayına sebep olabilir
lgrth rouge_ dediğin gibi sıklık olursa zaten yaşlılığa kalmaz bu olay..günah ve sağlıksız olması boşuna değil demek ki 🙂 oradaki kaslar sporla da mı kurtarılamıyor
rouge_ lgrth yok ya sporla da olucagını düsünmüyorum mesela vajinada genişlik oldumu kegel egzersizi fala yapıyorsun ve cidden düzeliyor bu öyle de degil sık popoyu sıkabilirsen
rouge_ Moonlight_ dkdkdkd insan bir kendinde düşünüyor demi gözünün önüne bacaklarını sıkıştırmıssın arkadan elinle totonu kapatıyorsun goruntusu geliyor direk😂
Moonlight_ hayatsevinceguzell @rouge_ ay allahiiim silemiyorumdaaa @belladonna @perimasali802_ yorumumu silermisinizzz🤣
rouge_ Moonlight_ bilmeden oldu yani post sahibini elestirmek için demedin genel düşünceden bahsettik ya o yüzden söyledin