Merhaba kizlar sipiral takali 3 ay oldu ilk aylarda eşim korunuyordu ama artık korunmuyor doktora muane gittiğim de eşinin korunmasına gerek yok sipiralin iyi durumda demişti her adet olacagim vakitte bir gün gecikmesi halinde başlıyor korkular aranızda benim gibi sipiral takip korunmayan sipiral olması halinde gebe kalan var mı acaba

azime73 yani spiral harici pek kullanmıyorum çok bisi olmadj iliskiye de pek giremedik açıkçası benimde 2 ay falan oldu

azime73 tabi ki spirali hamile kalan var canım hiç bir korunma yöntemi %100 korumaz ki her ilişki de yaparsa kalma ihtimalin çok bizde de arada oluyor ama nadir spiral + geri çekilme yapıyoruz her ihtimale karşı çocuk istemiyorsan hemen veya bir daha bunu yapmalısın dikkat etmelisin

azime73 ben hiç bir korunma yöntemine tek başına güvenmiyorum çünkü çevremde her yöntemle hamile kalan var kuzenim 2 cocugunada spiral takılıyken hamile kaldı

azime73 spiral taktırdın mi ztn adetin düzensizlesiyor ve bu 1 seneyi bulabiliyor ben 2 ay oldu hala adet olmadım mesela ama korku yok içimde korunmuyoruz da

mmommy acaba kuzenin kontrollerini mi aksattı kayma olursa gebe kalma ihtimali yüksek doktorum muane edince kayma gibi bı sıkıntı yok demişti çünkü

Hcnxjdj yani çevremden takanlar da öyle diyor eşlerimiz korunmuyor diye

azime73 belki birinde kayma olmustur ama ötekinde sürekli kontrole gitmesine rağmen kalmıstı hatta doktor spiralin bebeğe saplanmıs olma ihtimalide var diye korkuttu kuzenimi ama birşey olmadı bebeği sağlıklı doğmustu