Benim vajinam genişlemiş sanırım ikimizde eski zevki alamıyoruz 1 buçuk yıldır evliyim son 3 4 günlük ilişkiden beri böyle eşimde bu yüzden boşalınca direk iniyo sonradan hevesim kaçıyor yapmasm gelmiyo nolr yardim edin bı ilaç sprey artık ne işe yaricaksa eşim kullansın istiyorum
Kızlar çok mutsuzum
İlaç yada sprey hakkında bi bilgim yok üstte kalsın
Hiç bilgim yok ama daraltma operasyonu yapılıyor belki bunu düşünebilirsin
heln dogumdan sonra olabiliyor sık sık kegel egzersizi yap
heln cnm operasyon ile halledilir bemce bi kadın doğum ile görüş
Sutlucikolati sezeryan olmuştum ama yani çok bı genişlik değil ama yani eski darlığı yok bunu fark edebiliyor insan
elifdedimbededim öyle ama yapamam onu herhalde
heln sezaryende böyle bir durum olacağını sanmıyorum siz keğel egzersiz yapın düzelir bence
heln sezeryan olduysan genişleme olmaz ki canım ya, ben 2normal doğum yaptığım halde toparlandı
heln sezeryan olduysan genişleme olmaz ki canım ya, ben 2normal doğum yaptığım halde toparlandı
bittercikolataa ya ztn çok bı genisleme değil ki mesela eskiden penis girerken acirdi şuan direk giriyor buda benim moralimi bozuyor acitmiyor eskisi gibi
heln sık sık yapıyorsanız olacak tabi o kadar herkes de oluyor vajinayo daraltan pozisyonlar duymuştum mesela kadın yüz üstü uzanıyor kalçasının altına yastık koyuyor bacaklar kapalı erkek o şekilde girince baya dar hissediliyormus
- Düzenlendi
heln bende daraltıcı krem aldım hem akıntı enfeksiyon hemde daraltıcı krem aldım kaç aydan beri kullanırım egzersiz de yapıyorum
Secret slim adı tiktoktan bak kreme 👍