Benim vajinam genişlemiş sanırım ikimizde eski zevki alamıyoruz 1 buçuk yıldır evliyim son 3 4 günlük ilişkiden beri böyle eşimde bu yüzden boşalınca direk iniyo sonradan hevesim kaçıyor yapmasm gelmiyo nolr yardim edin bı ilaç sprey artık ne işe yaricaksa eşim kullansın istiyorum

İlaç yada sprey hakkında bi bilgim yok üstte kalsın

• heln bunu yanıtladı.

ayazz doğumdan sonra olur mu böyle ya yoksa çok sert girdigmiz için mi böyle oldu gerçekten üzülüyorum:(

heln niye kimse aktif değil yaş en ihtiyacım olduğu zamanda yoksunuz:(

Hiç bilgim yok ama daraltma operasyonu yapılıyor belki bunu düşünebilirsin

heln dogumdan sonra olabiliyor sık sık kegel egzersizi yap

• heln bunu yanıtladı.
        • heln bunu beğendi.

heln bende doğum yaptım ama öyle bi sorun yaşamadım.

heln cnm operasyon ile halledilir bemce bi kadın doğum ile görüş

• heln bunu yanıtladı.
          • heln bunu beğendi.

Sutlucikolati sezeryan olmuştum ama yani çok bı genişlik değil ama yani eski darlığı yok bunu fark edebiliyor insan

heln sezeryan olmuşsaniz nasıl oluyor normal doğum yapanlarda bu problemi yaşıyor

heln sezaryende böyle bir durum olacağını sanmıyorum siz keğel egzersiz yapın düzelir bence

• heln bunu yanıtladı.
              • heln bunu beğendi.

heln sezeryan olduysan genişleme olmaz ki canım ya, ben 2normal doğum yaptığım halde toparlandı

heln sezeryan olduysan genişleme olmaz ki canım ya, ben 2normal doğum yaptığım halde toparlandı

• heln bunu yanıtladı.
                • heln bunu beğendi.

bittercikolataa ya ztn çok bı genisleme değil ki mesela eskiden penis girerken acirdi şuan direk giriyor buda benim moralimi bozuyor acitmiyor eskisi gibi

hopyloliy penis artık kolay bir şekilde giriyor buda benim moralimi bozuyor kegel egzersizi dün duydum yapmaya baslicagim

heln sık sık yapıyorsanız olacak tabi o kadar herkes de oluyor vajinayo daraltan pozisyonlar duymuştum mesela kadın yüz üstü uzanıyor kalçasının altına yastık koyuyor bacaklar kapalı erkek o şekilde girince baya dar hissediliyormus

• heln bunu yanıtladı.
                    • heln bunu beğendi.

heln sen ıslandığın için öyle oluyor ıslanmadan dene

• heln bunu yanıtladı.

heln bende daraltıcı krem aldım hem akıntı enfeksiyon hemde daraltıcı krem aldım kaç aydan beri kullanırım egzersiz de yapıyorum