Kızlar bu aralar eşimle ilgilenemiyorum antidepresan ilaçlarındanmidir nedir hiç bir istek ilgi yok uyku halindeyim açıkçası istek sıfır ve dün eşim benimle konuştu açık açık başka biri olsa durmaz dayanmaz falan haklı olarak haklısın dedim bide başından beri hadi ben demem genelde o der ben nadir bilmiyorum bu yönümü hiç sevmiyorum çünkü koca açıkça dedi daha neyi bekliyorsun demi bana akıl verin yoksa Allah korusun seytana uycak kocam 😞

asel_lina neden ilaç kullanıyorsun bence bu durum bizimle degil doktorla görüşmeni öneririm ilaç ne için hayatını evliligini etkilediğini belki doz düşürür belki başka bir çözüm söyler önce bu uyku halinden ve isteksizlik halinden kurtulman lazım

asel_lina sen bensiz yek fark ben ilaçsız böyleyim. Eşim teklif eder farkındayıö bende ama hiç istemiyorum yapmak ve eşim gerçekten bunalmış durumda ama 2 bebegim var kendime hiç vakit ayıramıyorum. Uyudular yediler diyene kadar saat 11 oluyor

Meraktan antidepresan o da isteksizlik ve uyku yapıyo ilk adımı ondan bekliyorum olsa bile isteksiz oluyo

asel_lina Bence ilaç size yan etki yapıyor değişin derim. Eşinize de isteksizseniz bile istekli gibi görünün haklı çünkü. Benimde istemediğim zamanlar oluyor ama eşim istekli bir insan olduğu için hiç geri çevirmedim bunca zaman tam tersi isteğim sonradan geldi hep. Siz de ilacı düzene koyarsanız düzelir bence.

kaardelen ilaca yeni başladım bir ay bile olmadı ama çok etkiledi bizi ilişkimizi üzülüyorum bir daha kine doktoruma soracağım

asel_lina kendini çok kasma dışarıda bir bakışa kıçını başını açanlar var kocanın neyinden utanıyosun önce bende çekiniyordum çekindik ne oldu dışarıdaki kıç baş sallıyo kusura bakmasın söz meclisten dışarı özgürlük adına giyinik çıplakları gördükçe evdeki put gibi duruyo bişeyler yapmak lazım diyeceğim o ki aşkta ve yatakta gurur utanma olmazmış 🤭