zattad yani bak haklısın insan kesinlikle güvenmez bu babamın oğlu da olsa asla insan aynı evde duramaz. Ama eviniz yuvanız ayrı eşin her kardeşten sorumlu olamaz maalesef her ailede aileyi batıran biri çıkıyor benım için alkol ve uyusturıcu aynı bu tarz ortamda bulunmam ama eviniz ayrı ise kaynın eşinin kardeşi senden uzak yaptı suçlar eşinin suçu değil o yüzdem ailen öğrensede fark etmez senin ailen sen eşin çocuğun ben olsam yerinde mesafe korurum eşimle tartışmam ama evime de almam çocuğumu verecek kadr güvenmem tamamen temizlenene kadar nasıl bir insan bilmiyorum aile genel olarak nasıl oda önemli hepsi mi bu şekilde? Yani sadece biri mi Buda önemli yaşam tarzı uymayınca evlilik zor gerçekten. Bu zamanda çocuk büyütmek inanki zor uyuşturucu kullandını bildim hırsızlıkta duydum kişiler vardı biri kuzenım ona iki defa iş buldum iş arkadaşıydık geçmişte uyuştucı hırsızlık büyük şehirlerde barmen vs ama o kadr düzelmişti ki güveniyordum halada temiz temiz çalışıyor devam ediyor duyduma göre ev kuruyormuş insanlar düzelebilir iş bulmasam şehir dışına gider yine batardı gidersem hayatım mahvolur diodu. İnşallah kaybında düzelir ama düzelmezse zor güvenmekte çok çok zor