Kızlar bu kreatinin değerine neden referans dışı demişler ? Yüksek olduğu için mi yoksa düşük olduğu için mi? Birisi beni korkuttu kas hastalığı olabilir falan diye kas hastası olanlar da yüksek çıkıyormuş değer bu yüksek mi ?

sanalkoala yok canım düşük çıkmış ama çok fazla değil korkma doktora göster sonuçlarını

sanalkoala oğlunun değerleri değil miydi doktora da sormuştun hatta şimdi hatırladım bi problem olsa söylerdi

Bence bir sorun yok ama yine de bir doktora daha gösterin isterseniz

basak23 canım gösterdim doktor da bir sorun görmedi , bir problem yok dedi ama birisi beni korkuttu kreatinin yüksek olursa kas hastalıklarının belirtisi falan diye ondan sordm

Elisam2022 bu testi yapan doktor hiçbir sorun problem yok dedi, asıl kendi doktorumuzda kontrolümüz var muhtemelen bakacak zaten 😌

sanalkoala 1in üstünde olursa yüksek sayılıyor. Sizinki normal. 43 değil 0.43 yani 0 düzeyinde Referans değerine çok yakın değerleri doktor normal sayıyor kırmızı göründüğüne bakmayın o sebeple.
        Kas hastalığı diyen doktor muymuş neden böyle bilmeden korkutuyorlar, sadece bir değerle hastalık mı teşhis edilirmiş? Şayet bilgisi olsa bir hastalığı teşhis etmek için sadece bir değere bakılmayacağını hele ki kas hastalığı gibi ciddi bir hastalık söz konusu ise bir çok tahlilin referans değeri dışında yüksek değerde çıkması gerektiğini bilir.

zarifhanim yaa yorumun için çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun😌 Gerçekten insanı korkutmaktan başka bişey bilmiyolar, doktorumuz önemsemedi gayet normal değerler bir problem yok dedi ama geri bunun muhabbetini ettiğim kişi öyle deyince bir korktum