peris0 Kızlar3.5 yıldır evliyiz şuan a kadar hiç problem olmadı aramızda sık sık ilişkiye girerdik doğumdan sonra da hiç soğukluk falan olmadı oğlum 10 aylık oldu bu bi kaç aydır yeni işe başladı gece çalışıyor gündüz yatıyo başlarda hadi yine yapıyoduk ama son iki haftadır hiç bana yaklaşmıyo yoruluyorum diyo uykusuz kalıyorum diyo ben yakınlaştım ona uğraştı ama kalkmadı yaa neden böyle oldu ben çok istekli biriyim bana yakınlaşmadigi için çok agresif gergin oluyorum beni çok değersiz sevgisiz bıraktı kendimi çok kötü hisediyorum dün akşam kavga ettik bayağı kötü ettik bana vurdu tokat attı bende erkekliğene laf ettim daha çok dövdü bugün de bana diyo senin dilin dırdırın yüzünden seninle olamıyorum ama beni bu hale getiren dırdır yaptıran Zaten o yaa Allah aşkına çok iyi bi evliliğimiz vardı herkesin konuştuğu çiftik bi kaç günde noldu bize böyle ona karşı artık hiç bşy hissetmiyorum çok öfkeliyim kırgınım ve ona hiç güvenmiyorum iki günde bir bana yakınlaşan adam bu kadar uzun süre kendini tatmin etmeden durabilir mi ki
basak23 peris0 yani verdiğiniz tepkiler hoş değil ama dövmek Tokat atmak affedilir birşey değil benim nezdimde problemin bu değilde eşinizin cinsel isteksizliği olması da garip geldi bana şahsen önce bunu gözden geçirin derim bunlar sizin için önemli değilse yorgunluk gerçekten çok etkili herkes sürekli istekli olmayabilir anlayışla yaklaşmak gerekiyor düzelir diye düşünüyorum
Sutlucikolati peris0 iki günde bir bana yakınlaşan adam bu kadar uzun süre kendini tatmin etmeden durabilir mi ki Bence sorucagin soru bu olmamalı nasil bosanirim olmaliydi belki is stresi vardi cinsellige yansiyordur ki erkekleri en cok is ve maddiyat etkiler ya da sinir aninda söylediği doğrudur
hopyloliy peris0 alttaki kavganizi okumamış sayarak eşinizin de isteksiz olmaya yorgun olmaya cinsel problemler yaşamaya hakkı olduğunu unutmayın bir gece erkekte olmadı diye erkekliğine laf edecek de bir şey yok yani belki de sadece canı istemiyor
olcay peris0 benim eşimin işi çok agır bir iş yorul sada gece gündüz ister 15güngecede kalır sabah eve gelir gıne istekli olur işle alakalı degil bence
peris0 Çok kavga ettik onunla iş yerinde gece ful erkek çalışıyor sabah kadınlar geliyor acaba diyorum biriyle mi flört ediyo kafam çok karışık napcam bilmiyorum telefonunda her şeye baktım bşy yok telefonunu temiz
momd peris0 sadece cinsellik için bu kadr ağır kavga etmeniz yanlış olmuş cinsellik olmuyor diye sevgi yok diyemeyiz ki belki kendinve sorunu vardır dedi gibi yorgundur bu konuda gurur kırmak çok kötü onun sana vurması apayrı kötü yani eşimden dayak yesem dk sında boşanırım travmam var yeterince dayak konusunda ikinizde sakin olup birbirinizden bir süre bence uzak durun kiii bence insan bazen sekse de ara verir biraz daha olabilir sonra geri düzelir bunun için bu derece kavga fazla değil mi
firdevskartal peris0 hiç bir şey yapma sessizce takip et. Telefona bakabilirsen bak bir gün haber vermeden (gündüzdeyken) git bir bak bakalım. Var bunda bi bokluk
lgrth peris0 yapacağı varsa her türlü yapar telefon temizliğine güvenme..iki günde bir yanaşan adam iki haftadır yaklaşmıyor demesen yorgunluktur kuruntu yapma derdim de inşallah öyle bir şey yokturdur yersiz bir şüphedir
Coolness Sutlucikolati Bence sorucagin soru bu olmamalı nasil bosanirim olmaliydi Bi yorum yazmıştım, postun devamını okuyunca düzeltmeye gittim
peris0 Sutlucikolati boşanmak istiyorum ama arkamda hiç kimse yok ve sürekli boşanma mevzusu açınca tehditler savuruyor
karamelek21 Coolness ben hic yorum yazmicam konuya, nasil olsa gerçek yorumlar deyil isine gelen yorumlar begenilecek😂
lgrth firdevskartal kaynımın böyle hareketleri vardı haksızken sesi daha çok çıkardı şüphelerde doğru çıkardı..
Elisam2022 Şiddetin her türlüsüne karşıyız tabi ki ama yeni bir iş yeni bir uyku düzeni çok da kolay değildir. Gece uykusunun yerini tutmaz hiç bir zaman bütün gün uyusa bile. Bu yüzden ona biraz daha zaman tanı, sürekli aynı konuyu açma mesela. Biraz da kaçan sen ol bakalım ne olacak
peris0 Elisam2022 kaç gündür konuşmuyorum zaten ne yemek yapıyorum ne evi topluyorum elimi hiç bşye sürüyorum alıyorum oğlumu çıkıyorum gezdiriyorum akşam geliyorum eve ama umrunda değil kendine bşyler hazırlayıp işe gidiyor geliyor Sanki hiç bşy olamamış gibi hayatına devam ediyor bir özür bile dilemedi benden akşam içimi döktüm bağırdım çağırdım başkası varsa boşan dedim yok bana diyo sen bahane arıyorsun sarılmaya başladı midem bulandı tiksindim ondan ittim ben yüzünü görmeye dahil tahammül edemiyorum
karamelek21 olcay söyle şidettin hicbir izahi kabulu olamaz benim icin, o el kalktiysa o kapi sonsuza kdr kapanir benim icin, malesef bircok post sahibide isine gelmeyen yorumlara pek orali olmuyolar, ne bekleniyor iyi ellerine saglik guzel dovmus!
Elisam2022 peris0 Bundan sonra belli ki istesen de eskisi gibi olmayacak düzgün sakin bir kafayla düşünüp karar vermek lazım