Kızlar vücut kaşıntısı neden olur yaa nasil gececek bu durum surekli kaşınıyorum yedigim birseye mi alerjim var bilmiyorum ozellikle aksam gece duş aldıktan sonra
Vücudum kuru olur diye bolca kremliyorum kendimi yok sabaha kadar kaşınmaktan uyuyamıyorum özellikle belden üstü sırt kollar göğüsler kaşıdıkça da boyle minik sivilce gibi biseyler cikiyor

minik12233 alerji olmuş olabilir misiniz yediğiniz içtiğiniz kullandığınız
    Bende kurdeşen var özelikle stresli olduğum zaman azıyor ilk kaşıntım ta bütün bedenim böyle olmuştu bu doktora gözukun bnce

• Düzenlendi

minik12233 uyuz olabilir ya bu aralar bir hastalık var böyle cok yaygın o kadar kişiden duyuyorum ki belki bu da olabilir kendini hergün yıkaman lazım çarşafları herseyi hergün değiştirmelisin kıyafetlerini dahil ve cildini sürekli nemli tutmalısın bu durum gecene kadar veya baska bir doktora gorunebilirsin eczacıya sorabilirsin

Uyuz olabilir bi girme bide çıkma yeri oluyor o hizada

minik12233 karaciğer enzimlerin yükselmiş olabilir canım ast alt kaşıntı yapıyor görseli açamadım ama ilaç kullanman gerekebilir cikdiyeye bi görün

Uyuzdur büyük ihtimalle. Maalesef birkac ay önce başımızdan geçti. Ilk 22 aylik oglum olmus ayni dediginiz belirtiler gece artan kaşıntı uyuzu gosterirmis. 3 gün losyonlandik. Yikamadigim esya kalmadi. Çok yaygınmiş bu ara hastaneler, oyunevleri her yerden gelebilir demisti doktor.

minik12233 maalesef uyuz olmuş olabilirsiniz çok zor bir dönem şuan biz yaşıyoruz çok can sıkıcı bir durum cildiyeye gidin bence bir an önce

minik12233 uyuz olmuş olabilirsin bence doktora görün hemen tedaviye başlatsın

adessa uyuz olsa bi süre sonra kaşıntı gecmez mi senelerdir hep böyleyim

minik12233 uyuz olmuş olabilir misiniz?? Sıralı peşpeşe yani yaralarınız var mı