Merhaba adeti hiç gecikmeyen çok düzenli gelen biriyim. Bugün gecikmenin 2. Günü. 2 gün önce gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı erken yaptığım için olabilir mi? Tekrar ne zaman yapmayalım? Hamile olabilir miyim

didodide aynı şekil benim oldu normalde çok düzenli gelir adetm 1 gün erken ama 1 gün geç asla gelmezdi adetimden 3 gün önce test yaptm tek çizgi hiç belirti yoktu 3 gün geçti sonra tekrar yaptım çift çizgi şuan 5 aylık hamileyim. Var veya yok diyemem ama bi kan aldır istersen ya da bi erken gebelik testi yap benim o testte çıkmıştı

yenigelinn bugün gecikmenin 3. Günü sabah test yaptım yine tek çizgi. Ama daha geçen ay kontrole gittim doktora Hiç bir problem yok her şey yolunda demişti. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Haftasonu olduğu için elim kolum bağlı ama çokta heyecanlanıyorum

didodide allah allah mevsimler etkilemiş olabilir ya da testi erken mi yaptın bilemedm ki benim 3 gün gecikmeden sonra gayet belirgin şekilde çıkmıştı hiç gölge gibi bişey yok mu

11 gün sonra