jartiyerlikadin Kızlar ne işle meşgulsünüz, mesleğiniz ne☺️ Ben 16 yıllık hemşireyim🙋♀️meslektaşım var mı?
Linaylmz jartiyerlikadin yok size sormadım ama nerden yazdım bilmiyorum bebiş akıl bırakmadı 🥰 07_antalya sordum
Sanane jartiyerlikadin ben de Optisyen ve yaşlı bakımı teknikeriyim şu an bebeğim için ev hanımıyım 😊😊
Ortasekerlikahve jartiyerlikadin Radyo programcılığı ve spikerlik mevzunuyum 1 sene internet uzerinden radyoculuk yaptım. Daha sonra bıraktım tekstilde çalıştım makineciyim. Evlenince onu da bıraktım 2 çocuklu ev hanımıyım 😂
Mera3939 jartiyerlikadin bende beden eğitimi öğrrtmenıyım ama atanamadım maalesef özel bir sektörde bölge sorumlusu olarak calıstım uzun yıllar su an 1 yaşında kızım var doğum izindeyim tekrar döner miyim bilemiyorum☺
jartiyerlikadin Mera3939 ben de doğum iznindeyim hiç dönmek istemiyorum kızımı kendim büyütmek istiyorum :)
Mera3939 jartiyerlikadin aynen öyle zten kendı annem bile olsa bırakamam malum kızımda benı bırakmaz tuvalete bıle bırlıkte gidiyoruz😁
ZRaporu Mağaza yöneticisiydim ilk çocuğumla beraber uzun süreli analık haklarımla birlikte ev hanımlığını kariyerime ekledim 😅