incisare Merhabalar kızçeler aslında ben 8 aydır buralardayım arka plan okuyucuyum 🥴 tanışmak isterim peride ailesiyle 1 kuzım 1 de oglum var 28 yaşındayım kuaförüm öyle peride ateşinde bende varım artık yansın buralarrr 🌸🥰
perimasali802_ incisare hoşgeldin sarecim 🥰 Ben peri üç çocuk annesiyim bnde 25 yaşındayım Aman çok yakmayın faturalar yüksek geliyor 😁😁🔥🔥🔥
incinmissindedi incisare merhaba, öncelikle hoşgeldin. yaklaşık bende 8 aydır burdayım, 22 yaşındayım ve 3 çocuğum yolda🌼.
TombulHatun incisare hoşgeldiniz ben peridenin demirbaşlarından tombul hatun 32 yaşnda 1 çocuk annesiyim 😂
incisare asel_lina maşallah allah bagıslasın hosbuldum cok guzel ve cok bilgili bir plantform dıye dusunuyorum kadın olarak dertlerımıze care bulmak ve bu konular hakkında kımseyle konusamazken bulunmaz nımet burası dıyorum 🙏🏻🥰
Eskobar incisare bende peridenin en gencolarından 23 teyim Yaşım arttıkça bebem artıyor 22 de 2 idi 23 de 3 olduk😂😂
Mavininannesi incisare hosgeldin ben 2 senedir buradayım eski hesabimla birlikte 25 yaşındayım 3 yaş erkek cocuk annesiyim 40 gibi görünüyorum 🙈🙈🌸🌸🙄😑🌸
aynoluyonoluyo incisare hosgeldinn💕bende 23 yasındayım 1.5 yasında bi oğluşum var kuaförümm aynı zamanda make up artistlik yapıyorum dersler vs veriyorumm🫶🏻
incisare aynoluyonoluyo hosbuldum meslektaşım ohh super bol bol kazançlar olsun inşallah benım dukkan vardı devrettim 2. Olunca evden tanıdıklara yapıyorum boylede guzel 🌸❤️
Bahtsizbedevi_ @incisare merhaba hoşgeldin sarecim bende 8 aydır burdayım 26 yaşındayım 5 çocuk annesiyim🥰
incisare Bahtsizbedevi_ hoşbuldum bacım maşşallah sana ben ıkı taneyle kafayı yedım hatta oglanda kızdada degıl 😀😀
hayatsevinceguzell Bahtsizbedevi_ 26 yaşa 5 çocuk nasıl sığdırdın 🤭 bebelerin uslu herhalde ben 2. Ye cesaret edemıom😂