Etipetito Kızlar yapıp sonuç alan varmı ve şunu merak ediyorum gerçekten poponuz dikleşti mi büyüdü mü yada küçüldü mü nasıl sonuç aldınız?
TombulHatun Etipetito büyütüp küçültmez ama dikleştirip şekillendirir, şekillendiği iiin de göze daha büyük gelir, kız kardeşim yapıyor düzenli yapıldığında faydası var bence, ben yapmam zaten popom büyük dikleştiremem 😂
rouge_ Etipetito squat sanırım en hızlı şekil veren ve en dogru sekillendirme hareketi olabilir diger hareketler bunun kadar basarılı veya cabuk etki gostermiyor bence hele ki spor gecmişin varsa kaslar bunu hatırlıyor ve yine normalden daha hızlı sekilde etki alıyorsun bu arada spor gecmişi derken öyle harara gürere spor yapmıs olman gerekmiyor evde yaptığın egzersizler bile olsa yetiyor
Suzikos lgrth TombulHatun rouge_ Ya benim aslında dik ama ben birazcik sağa sola vs gibi büyüsün istiyorum ama o zamanda nasıl bir sistem uygulamak gerek acaba? Hep başlıyorum ya büyüsün derken diklesmenin etkisi ile küçülürse kas kaybedersem diye birakiyorum
Etipetito TombulHatun benim dik ama biraz yere yakın yani bazen taytimi yukarı çektiğimde popo yukarı doğru çıkıyor ve şekli öyle daha güzel oluyor acaba squat taytı yukarı çektiğim de ki şekli verir mi😂
Etipetito rouge_ Evet canım diyet yaptığım sırada hep spor yapmışımdir kendimce evde ve işe de yarıyordu şuan yine bir diyetteyim 😂popomun şeklini pek beğenmiyorum squatla biraz şekil vermek istedim ama çok zorrr bacaklarım çok ağrıyor en fazla 15 tane yapıyorum 😁
kizatasozu rouge_ ben çok yemek yemem ama yediğim şeyler biraz kalorili olabilir mesela gün içinde bazen bir öğün yerim az yerim ama canım ne istiyosa onu yerim dolma istiyorsa dolma makarna istiyorsa makarna bunları yiyip Spor yapsam etki alır mıyım acaba zayıflamaktan değil de sadece belim birazcık incelsin sadece popomu şekillensin bunu istiyorum
rouge_ Etipetito evet zor ama işe yarıyor birde once mutlaka ısınman gerek yoksa ertesi gün bacaklarını indiremeyecek kadar agrır ben hic birden 15 kereyle falan baslamıyordum canım ne kadar isterse gücüm nasıl yeterse hele baslarda az ile baslamak lazım sonra arttırmak lazım yoksa agrıdan yapamıyorsun 😂ve cok yapınca cok daha hızlı sekil almıyor dikkat et kendini bezdirmeden yap 😂
Etipetito rouge_ ben ne kadar çok yapsam o kadar işe yarıyor sanıyorum djjd Şuan gerçekten bacaklarımı hissetmiyorum sopayla bana vurmuşlar gibi 😁 İnşallah sonuca ulaşır dik bir popo sahibi olurum djdjj
Etipetito TombulHatun bacaklarım iyileşsin daha dikkatli bir şekilde devam edeyim şuan hissetmiyorum bacakları 😁
lgrth Etipetito aman ne olacak hepi topu squat 3*10 iyidir başlangıca 😂😂 kegel de topluyor popoyu onu da derin nefes alıp kasları sıka sıka yap hem bele hem karna hem popoya hemde vajinal sıkılığa iyi gelir 😂
rouge_ kizatasozu evet eger kilo vermek istemiyorsan olur diyet yapmana gerek yok spor yapmak için .sadece vücudunu sekillendirirsin hatta arada protein ağırlıklı beslenirsen daha cabuk etki eder tavuk pilav gibi fırında tavuk gibi lezzetli seyler mesela
Etipetito lgrth kız herşey tmm okey de benim sabrım yok ya bir hafta yapıp sonuç alamiyinca başlarım sporuna diyip bırakıyom jdjdj😂