Kızlar selam,oğlum 3 yaşına giriyor onun için bir doğum günü yapmak istiyorum akşam olacak bu doğum günün zaten çok kalabalıkta değiliz 7 kişi olacağız 2-3 tane de çocuk benim çocuğumla birlikte herkes yemeğini yiyip gelecek evinden zaten bende yanıma birseyler hazırlamak istiyorum ama gün tabağı tarzında değil ne yapmalıyım sizce yaş pasta kafada okey yanina ne olur başka??
Doğum günü meselesi🌸
Kimsee yok muuuuuu ????🙈🙈🙈🙈🙂🙂
Mavininannesi merhaba doğum günü şimdiden kutlu olsun akşam olacağı için daha uzun oturuluyor genel de o yüzden 1 çeşit şerbetli bir çeşit tuzlu 2 çeşit salata ve poğaca veya börek yapabilirsiniz tuzlu kurabiye yapacaksınız onu bir gün önceden hazırlayabilirsiniz bayatlamayan bir tarif seçin kolay gelsin 🌸
ctuugba teşekkürler herkes yemek yiyip gelicek kizzz 😀😀🙈🙈
Bi bakın lütfen yaaaa
Mavininannesi pogaca börek gibi seyler yemek degil ki dkdk yani yemege cagırsan sıcak seyler yaparsın yiyip gelecekler diyorsun yediler diye atıstırmalıklar ikramlar hazırlanmıyor mu mecbur yani bencede pogaca borek patates salatası gibi seyler yapabilirsin cayın yanına birde tatlı seyler yaparsın yeter
Mavininannesi
Makarna/patates salatası
Kurabiye
Börek
Mercimek köftesi
Doğum günlerinin vazgeçilmez ikramlıkları.
Minik toplar da yapabilirsiniz.
Mavininannesi yine de yeniliyor ama sohbet muhabbet iyi gidince kutlama 12 ye kadar sürüyor 😁
Mavininannesi En güzeli yine gün tabağı bencede mercimek köfte börek vs vs
Mavininannesi aşko çiğköfte olur şerbetli tatlı yapabilirsin mısır patlatabilirsin tart turta gibi porsiyonluk şeyler olabilir cup cake olabilir masa boş kalmasın diye düşünüyorsan hem çay yan içilir tok da olsalar meyve sunumu yapabilirsin
Mavininannesi
neler yapabiliyorsun ?
basak23 en güzeli sizin dediğiniz şeyler poğaça börek tok karnına yenmiyor
Bubenimoykumm o nasıl soru kız 🤭😄
Benbenimsenkimsin aynen çay yanı aperitif şeyler daha hoş olur en azından kalmaz yenir
Benbenimsenkimsin aşkım çiğköfte yap diycem mesela öneri yapabiliyor mu onu merak ettim.
Mavininannesi küçük muffinler yapabilirsiniz yada eti puflara çubuk batirip sunum yapabilirsiniz poğaça olabilir çerez kurabiye bunlar olabilir