Kızlar eşimde bu sorun 1. 2 aydır var işi yorucu biliyorum bende evde ypruluyırum ama bi şekilde onu boş bırakmıyorum, haftada 3 gün gitsem 2 sini reddediyor, gitmedigim zamnlarda ise gece 3. 4 te fln uyandırıyor yapıyor 1 kere sonra uyuyor. Yani artık gerçekten bıktım. Gecen fotoğraf attım bana bu geceliği sipariş et diye, 2 gün geçti para attı ibandan sen et dedi. 2 tane aldım bugün biri geldi dün biri geldi vücut çorabı şeklinde. Dün sadece uyudum. Bugün giyip süslendim geldim sarıldım pışt dedim, uyu saat 1 diyip kızıp arkasına döndü ne giydigime bakmadı bile. Bende karışmadım artık bıktım ne zaman gitsem reddediyor. Gitmedigimde saçma bir şekilde gelip yapıp uyuyor. Geceliği bilerek çıkarmadım sabsh görsün de utansın diye, ama artık giymiyeceö o kadar sinirlendim ki gidip bütün hepsini yırtmak istiyorum.

Merhaba bence o seni reddedip gece kendi yaklaştığında sen de onu reddet birkaç kez ki hissettirdiğini hissetsin, sonra konuşursun kırgınlığını,incindiğini umarım anlar 🙏🏻

doremi sorun şu ki ben bi türlü reddedemiyorum hayır diyemiyorum, bu huyumu hiç sevmiyorum. Dokunduğu anda istek geliyor bırakıyorum kendimi 😏

incinmissindedi bnde suan kocami red
      Ettim uykusuzum diye, adam asagi indi benim gozler fal tasi gibi acildi, bazen seytanmi oynuyor bizle nedir anlamadim🥺 senin postu görünce icimde geri pisman oldum geri cagirsammi 🫣

karamelek21 nasıl reddediyorsunuz siz ben hiç beceremiyorum ya. Bikaç defa reddetsem belki düzeltir kendini. Bence hazır uyumuş karışma. Benimki uyudu ben sinirden uyuyamıyorum bile

incinmissindedi ben de kocam gibiyim eşimi süreklş red ediyorum çünkü halim kalmıyo ya ev iş cocuk ye iç kaldır cocukları uyur saat gece 11 de götümün üstüne oturuyorum. Eşinle bi konuş bence iletişim kur belki bi derdş var

incinmissindedi bnce sende bir iki red et gor bak daha heyecanlı oluyor,dun aksam esim baya israr etti ama baya yorgundum tum gunum disarda gecmisti aksam pert,sonra anlayisla karsilayip indi asagi ben sonra geri cagirdim onu daha heyecanli oldu 😂

6 gün sonra

karamelek21 ahah bende sabah kalkınca güldüm surat asmadan bişi olmamış gibi kendi geliyor. Dün deil ertesi gece msj attım annesindeydi gel bişi giydim diye gelecem dedi 10 dk gecti gelmedi bende çıkarıyım bence gelmiyeceksin belliki dedi, aç kapıyı geldim dedi, elinde geciktrici prezervatif ile😂