Selam kızlar uzun zamandır yoktum.
ŞEFFAF PLAK 🥹
Soru başlıkta aslında şeffaf plak kullanıp sonuca ulaşan iyi kötü bilgisi olan yazarsa sevinirm
Bir dişimde küçük yamukluk var onu istemiyorum. Süreç nasıl merak ediyorum.
Umarım dönüş yapan olur 🥹
belmuda
Ben tel kullandım ama görümcem şeffaf plak kullandı. Memnun kaldı yamukluklarda düzeldi
Bir arkadaşım kullandı çok yakın zamanda.
Yamuk dişleri gözle görülür farkla düzeldi.
En çok tercih edilen tedavi yöntemi olmaya başladi.
belladonna
Çok saolun dönüş yaptığınız için.
Fiyat ne acaba birde kaç zamanda düzeldi acaba 🎈🍀🌿
ooopitipiti
Çok saolun yazdığınız için. Fiyatını ve ne kadar zamanda söyleyebilirmisin?
belmuda
Fiyatını bilmiyorum. Görümcemin ciddi bir yamukluk yoktu ama 2 sene kullandı diye biliyorum
belmuda 1 sene sürdü. 50 bin ödeme yapmıştı.
belmuda Şeffaf plak uzun vadede sonuç gösteren bir tedavi. Eğer tek dişinizden şikayetçi iseniz restoratif diş tedavisini araştırabilirsiniz. Bonding dolgu yaptırabilirsiniz.
vgd hangisi daha pahalı peki
belmuda ortaokuldayken tel kullandım yıllar sürdü sonrasında şeklini koruması için şeffaf plak verildi fakat unuttuğum çok oluyordu bıraktım bir yerden sonra da yani bir gün bile takmayınca şekli eski haline gelip sıkıştırıyor dişleri o yüzden tel daha mantıklı. Gizli teller var diş arkasına takılan hatta sadece sorunlu dişi düzeltmeye yönelik teller de uyguluyorlar. Buraya yazmaktan ziyade Ortodontist’e bunu danışmak daha mantıklı olur bence.
vahsikelebekk devlette takıyorlar mı acaba ya
milenajesenska sefaf plak daha pahalı bildiğim kadarıyla
milenajesenska hiçbir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem ortodontiste götürdü ailem beni özel kliniğe çünkü