Kızlar merhaba antidepresan hapı gecikme yapar mı 8 aydır istiyorduk panik atağım için mecbur ilaca başladım ve ayin başında adet bitimi günü aksama ilişki oldu korunmasız adet sancısı gibi karin ağrısı ve mide bulantısı var sanırım ilacın yan etkilerinden başka bisey yok bu ikinci günüm inşallah olurum yoksa hamilelik olabilir mi test bugünde gecikirse yapacağım

asel_lina bu ilactan bilgim yok ama bazen adet gecikmesi olabiliyor günlerini biliyorsan bir test yapman içini rahat etirebilir

hafsa_99 evet geçti ama adet sancısı var işin garip tarafı daha geçen ay istiyordum çift test yapıyordum hatta bu ayda ilaç aldım onun etkisi mi gebelik mi oldu anlamadım eşime yarına aldırayım teşekkür ederim 🙏

asel_lina test yap aşkim korumuyor musunuz ilaçlar çok etkilemiyor diye biliyorum bi süre sıkma kendini stresten dolayı olabilir

Mavininannesi ah canım 8 aydir çocuk için deniyorduk adet bitimi akşamı korunmasız oldu zaten tutmuyo kafasındaydık 😅 ilaçta zararlı malum bilmiyorum testi de yarına yapacağım bakalım

Depresyon ilaclari gecikme yapabilir bence