Hanımlar cidden kadın olarak kadınlarda merak ettim şeyler var gerçekten o kadr çok kadın ortamında bulundum ki bazen kadınların erkeklerden daha beter oldunu düşünüyorum misal az önce video gördüm reglken duş alınmaz diye baktım şöyle yorumlara abartısız 7 gün 10 gün duş almıyorum işte diyenler hatta biri 7 gün sonra duş alır saçımı yıkamam demiş çalıştım yerlerde vardı yoğunlukta bazı kadınlar ya ter ve mercimek çorbası kokardı iş ev çocuk değil bahane bu ınsanlar uzun süre sokakta gezen öyle bebek telaşı olmayan insanlardı gerçekten sıcaklara bile reglim duş almam diyip ypgun kan ve ter kokmak bilemedim aşırı kötü bir durum siz buna katılıyor mısınız bu arada kendim regl 1. Gün duş alırsam tansiyonum düşerdi ama çalıştım zamanlarsa kısa sürelide olsa sıcak hava kokmamak için bir duşa girip duş jeli işe yıkanırdım asla duramam öyle kötü koku ile… (maksat konu açmak fikir düşünceleri duymak )

momd
    Hayatta duşa girmeden duramam. Kendimden tiksinirim. O ne ya öyle. Kimi kadında reglin ilk günü duşa girince kesinti yapıyormuş onlara bir şey diyemem ama ben özellikle regl dönemlerinde her gün giriyorum.

belladonna hani ilk gün iki güm neyse ya 7 gün 10 gün duşa girmem diyen olmuş düşünün yaz sıcağı evet kardeşimde de kesinti yapıyor ama yazın ne olırsa olsun duşa girer 40 derece sıcaklarda ya bide kan kokusu o kadr net geliyor ki gerçekten aşırı kokan insan kadın gördüm de açık açık yoruma yazmaları ve o kadr fazla ki on gün saçımı yıkamasam yağ akar yazmışlar nem çekmesin diye yıkamıyorum diye 🤮

momd Kendi pisliklerinde bogulsunlar ( benim bu konuyu konuştuklarım) hayır anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor karşı taraf maalesef çok denk geldim. Artık bıraktım koysunlar çöplüklerinde, böyle bir iğrençlik mi olur ya neymiş şu oluyormuş bu oluyormuş. Bebeden önce 2 günde 1 alırdım net duşumu bebem doğdu keşke her gün yapsaydım diyorum ula temizlenmek kadar güzel bir şey mi var ya anlamıyorum ben insanı çok tuhaflık valla. Birde inatla bu yaptıklarını savunuyorlar ama gel gör ki hepsi benden daha titiz daha temiz daha özenlidir. Hepsi lafta şunu yapmaları herşeyi silip götürüyor.

SuVeAtes yeminle yorumları okurken kusmak geldi içimden bebeğim yeni doğdunda üstüme kusuyor ve ben duşu eşim evde iken sadece on dk alabiliom kaş yüz temizli yapamıyorum diye oturup ağlıyordum ağlaya ağlaya beş on dk da yapmaya çalışıyordum bebeğim sürekli uyanır ağlar sadece bende duruyordu diye. Yorum okurken oha dediklerim oldu bide sağlık için demişler iğrenc değil mi biri reglin 7. Günü duş alır yine de saçımı yıkamam demiş bir regl 10 gün sürmüyordur heralde ohaaa dedim yani ne iğrenc abdest alırken heralde kafayı yıkamıyor diye düşündüm dinen reglken yıkanmak günah diyen var uydurma aksine doğum olsun regl olsun sıcak suda insanın ağrısı kesilir rahatlar. Ben bu derece iğrencli erkeklerde bile duymadım regl üçüncü günümdeyiö iki kez duş aldım ve bugün de alcam alamazsam belden aşağı yıkanmadan çünkü koku oluyor ve temizlik yapıyorum ev yemek bide kan kokusu yıkanmasam böyle bahane uydursam pis koku ile gezsem kocam bile tiksinir asla kokuya gelemiyorum koku kokusunda çok hassasım

momd ay şaka gibi🤦🏽‍♀️ bende tam tersi oluyor ya regl olduğumda pismişim gibi bir his oluyor günde 2 kez duş aldığım oluyor bir yere gideceğim diyelim hiç duş alamıyorsam en kötü pedimi değiştirmeye girince falan bi belden aşağıma su tutup çıkıyorum başta kendine kokuyor geliyorum zaten eşime defalarca soruyorum kokuyor muyum ter koktum mu vs diye hep hayır diyor ama bana sanki pismişim gibi geliyor regl olduğumda daha çok duş alıyorum o yüzden

• momd bunu yanıtladı.

momd temizlik imandan sozunu bu insanlara hatirlatmak lazim defalarca😂 irenc bir durum bn regil iken kendimi cok kokuyor hissediyorum o yuzden,sürekli duşa girerim, cunku o kan kokusu bariz kokuyor, on gun yedi gün dusunemiyorum, ama malesef var oyle kadinlar resmen yemek ter yag karisimi eksi bir koku var, ve bu ozellikle arap kadinlarinda ve hintli pakistanli kadinlarda var😭🤮

• momd bunu yanıtladı.

karamelek21 maalesef ya bide baktım hani onlarca kadın bu şekil yazmış baya fazla kişi insanın kendisine saygısı olmalı keyfi şekilde günlerce duş almamak o kadr iğrenc ki zaten paylaşımda reglken duş almak zararlı denmiş o yüzdem çoğu kişi yoruma doğru duş almıyoruz demiş neymiş geleneksek tıpmıs ben hiç büyüklerimden dua alma lafını duymadım hatta aksine dus alın derdi bizimkiler. Dedim bende mi anormallik var habire su altındayım miss gibi kokmak varken kan kokmak ve o tarz kasıtlı duş almayan üşenen kokan insanlarla duramıom istisna durumlar hariç.

momd ay kesinlikle durmam 2 gün alamıyorum bazen çocuk yüzünden hemen kendimi çöpten çıkmış gibi hissediyorum 5 dk girip duş almak zor olmamalı ya kokan kadınlar cidden çok kötü ter kokusu çok rahatsız ediyor beni özellikle böyle dar alanlarda falan yani kul hakkı bi yerde neden ben o konuyu çekmek zorunda kalıyorum 🥲

peynirlimakarnaa ya işte bakıom evli kadın allahım be duş alır ne diş fırcalar reglken yıkanmam der kan kokusu ter kokusu çorba kokusu karışmış insanlar öyle keyfi üşendi için pis kokmaları bide bunu savunmaları şok oluyorum ya hani evde iş vardır bebek vardır fırsat olmamıştır anlarım da topluma bu şekil girmek çok kötü vallahi yorumlar 7 gün 10 gün duş almam dıyenlerle doluydu midem kalktı

momd benim arkadaşımın 14 gün sürüyor mesela Düşünsene 14 gün boyunca doğru düzgün yıkanmadığını, Anlamayan anlamıyor ve inatla bunu dine bağlıyorlar. Ekstra beni uyuz eden bu oluyor. Lafta anlamıyorlar. Bir fırsat bulunca suyun altına atıyoruz kendimizi Bunlar nasıl duruyor şaşıyorum

SuVeAtes nasıl dine bağlıyorlar mesela merak ettim kirli olmak nasıl dinle ilişkilendirilir

basak23 diyorlar ki Benim duyduğum en azından dinen işte Adetliyken yıkanmamak gerekirmiş günahmış dedikleri şey bu daha açın diyorum neden günahmış diyorum Cevap yok günahmış diyorlar. İnsanlara aşıladıklari şey tam olarak bu diyorlar ki dinde var bu ama gösterin açıklayın dediğimizde geliştirip gidiyorlar. Insanları din ile sömürüyorlar ve bazı aklını kullanamayanlar kimse kusura bakmasın yani buna inanıyor. Şu anda dinimizi kullanıp olmayan şeyleri var olarak gösterilen o kadar çok şey var ki şaşırmıyorum artık bunlara, bunu uyduranlara herşeyi bekliyorum

momd sanırım artık mercimek çorbası içemicem

• momd bunu yanıtladı.

momd ay hele yaz geldi gelmesede alırım dusumu insan duş almadan nasil durur ya adetken

momd tamamen yıkanmamak için bahane başka hiçbir şey değil benimde bebeğim var benimde evimin işi var ama hiç fırsat bulamazsam belden aşağımı yıkıyorum 1 dakika sürüyor sadece yine yıkıyorum isteyen her türlü fırsatı bulur kaşım çıkmış olsun bıyığım uzamış olsun saçım yağlı olsun ama bedenim temiz olsun ölüm var ölüm temizlik imandan geliyor

basak23 işte onu sebebi yok ağızlarına sadece bir ezber takmışlar günah diye