incinmissindedi kesinlikle öyle bebeğim doğdu ilk haftalar alamıodum elim olsa bile girsem beş dk on dk da çıkıyordum ağlıyordum sürekli kusan bebekti bide bu bile o kadr psikolojik olarak etkiledi millet keyiften almıyormuş duşu

goktugpasam ayy ne güzel vallahi en güzeli temiz olmak lazım kiii duş gibisi temiz koku gibisi yok o kadr iyi güzel hissettiriyor ki reglken psikolojiye bile iyi geliyor duş

annekadin evli olanlar ekstra dikkat etmeli gerçekten hem kendiömize hem eşinize saygıdan eşim kasıtlı duş almasa koksa soğurum neyseki hep duş alıyor

sakk erkeklerin daha bakımlı olduna çok kez şahit oldum

hzl123kk gerçekten kendilerğne saygıları yok hemde çevrelerine hemde reglken bile bile kan ve ter kokmak duş almamak iğrenc

rouge_ tövbe daha çalışmam o tarz yerlerde en son çağrı merkezinde çalışıyordum oda bitti atanmak için kpss çalışmaya başladım bide evlendim eşim atanırsam atan özel sektör çünkü boşver dio daha gitmem o tarz yerlere

momd reglken daha çok dikkat ederim 5 günde 3 defa duşa girdim bu konuda çok hassasım nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum bu insanlar pis kokmaktan hoşlanıyor galiba

• momd bunu yanıtladı.

hzl123kk kesinlikle öyle bende asla sevmem kokmayı bekarken çalıştım zamanda sabah kahvaltı etmek yerine yaz sıcağı terledim diyerek duş alır öyle işe giderdim kahvaltı iş yerinde yapardım arkadaşıma sürekli ben kokuyor muyum kokarsam söyle günahım boynuna derdim. Duş kokmalı insan ya duş jeli parfüm de pek sevmem bak duş şampuan deodorant temizlik kokmalı ya

momd 1hafta duşa girmeden nasıl durayım ya, ben reglken özellikle duşa giriyorum hem ağrım hafiflesin diye hemde kendimi pismişim kokuyormuşum gibi hissediyorum temiz olmak gibisi var mı ya…. insanları anlaması çok zor gerçekten

momd bencede kesinlikle katılıyorum

momd enfeksiyonu şimdi sizden öğrendim ve bende rahatlarım duştayken. Sıcak iyi gelir zaten üstüne temizlenince moralim de yerine gelir hem bedensel hem ruhen iyi olurum

momd ne sacma evinin banyosu zaten temizdir enfeksiyonu kapicak bi ortam yoktur ne alaka ya kullandigimiz pedler cok mu temiz icerikli ondan da kapabiliriz 🙄 sicak veya ilik su mis gibi gelir insana rahatlatır pisliklerine bahane bulmuslar sadece

• momd bunu yanıtladı.

Sutlucikolati kesinlikle öyle bahane aksine sıcak su bildin ağrı kesiyor ve ılık suyla da duş alabilirler leş gibi kokmanın manası yok ama o kişiler muhtemelen regl değilkende haftada bir zoraki duş alan insanlardır