Merhaba Kızlarr🤗güvenilir bildiğiniz siteler var mı instagramda karşıma çok sayfa çıktı dolandırılmış biri olarak güvenim yok 🤦🏼‍♀️ sizlere danışmak istedim 😇

banu22 tesettürlüysen modaselvim ve tesettür dünyası var ikisi de güvenilir

• Düzenlendi

TombulHatun değilim ama bakarım oralara da uzun kol şifon bişeyler bulabilirim belki teşekkür ederimm🥰

banu22 modaselvimden çok abiye aldım ben ama tesettür bulursunuz inşallah

TombulHatun inşallah bakmaya fırsat bulamadım henüz kızım uyursa bakıcam kısmetse 🤭

peynirlimakarnaa evet orda da güzel şeyler var beden seçeneği de mevcut ama midi boy olanlar çok ağır geldi gözüme daha şifon uçuş uçuş bişeyler baktım ama denk gelmedim 🤦🏼‍♀️😅

banu22 ben hep Trendyol curve den aliyorum 😅😅 orda da sayılı var aslinda çok çeşit yok ama bakmadiysan bir bak ☺️

anonim9 baktım evet maalesef bizim bedenlere göre çeşit yok yada güzel olanların fiyatı uçmuş 😅

banu22 pembe giyersen milladan aldığım elbisenin linkini atabilirim çok abiye değil ama uçuş şifon uzun kol midi boy bi elbise kızımın doğum gününde giydim herkes çok beğendi çok güzel kilo saklıyor sadece 1 beden büyük almanı tavsiye ederim
              https://tyml.gl/fjggvmdzj7xt1

peynirlimakarnaa evet aslında çok hoş istediğim gibi kuzenin oğlunun sünneti için bakıyorum uyarsa bence bende çok abiye abiye olmak istemiyorum teşekkür ederimm 🥰