Kızlar şuan acile gidip beta baktırmak istiyorum desem yaparlar mı? Netice de acil bir durum yok ya. Çocuğum var ASM da sabah 9-10 arası kan alınıyo sadece oğlum var 2 yaşında uyuyor oluyor gidemiyorum

Kızlar acil cevap ona göre gideceğim acile

sanalkoala bizim burda bakmıyolar anca hastayım ilaç kullanıcam süphem var vs derseniz o zaman bakıyorlar yada mr felan çektircem diyin

mmommy ya sisteme girip bakarsa mr randevum var mı diye 😄

sanalkoala
      Oradaki sağlık personelinin insiyatifine kalmış. Acil servis öncelikli olarak acil hastaların olduğu için sadece bu sebeple test yapmazlar diye düşünüyorum. Özel hastanede ücret alındığı için yapabilirler

sanalkoala 2022 yılında ben hamilelik kan testi için özel hastanenin aciline gitmiştim yapıyorlardı. Şuan sistem nasıl çalışıyor bilmiyorum

sanalkoala Bizim burada bakıyorlar canım. Sizin orada bakmıyorlar ise hasta olduğunuzu söyleyin. Doktor da gebelik şüphesi sorup test yaptırır.

sanalkoala hamileliklerimin ikisinde de ilk evde yaptım hemen acile gidip kan verdim sadece gebelik testi için geldiğimi söyledim ve yaptılar yapmaları da lazım yani belki kullanman gereken ilaçlar vardır şüphe varsa yaptırması gerekir sonuçta

Ben de gitmiştim antibiyotik içecektim hemen belli olsun netleşsin diye ilaç içeceğimi söyledim 1 dk kanı alıp gönderdiler 2 saate çıktı sonuç yani mazeretiniz var vicdanlı birine denk gelirseniz yardımcı olur

sanalkoala valla normalde sadece gebelik testi yapmiyolar ben migren ilaclarim var içemiyorum günümde geçti önce bir test yaptırmak istiyorum deyip yaptırmıştım

sanalkoala belim ağrıyor vs dersen mr çekecekleri zaman da soruyorlar zaten sende şüphem var dersen bakarlar

5 gün sonra

sanalkoala arkadaşım acile gidip karnım ağrıyor demişti korunmasiz ilişkimizde oldu o yüzden ağrıyor olabilir mi diye de eklemişti hemen kan aldılar gebe değilsen sonrasında karın ağırına bakarız dediler