23+6 haftalik hamileyim ama bebegim çok az kipirdiyor günde 1 defa filan bazen onu bile hissetmiyorum çok korkuyorum acaba bunun sebebi ne olabilir aklıma kötü hersey geliyor gelişimde gerilik vs olabilir mi diye. Bugün perinatolojide randevum vardı doktor karnıma sürekli baskı yapmasına rağmen karnıma yavas yavas vurmasına rağmen zar zor uyandırdı bebeği uyuyor her muayenede. Hamilelikte çok kilo aldım suan 89 um acaba kilodan dolayı hissetmiyor olabilir miyim 😞
Başına böyle birsey gelen var mı
alvina şuan için tehlikeli olmuyor galiba ama başka bir doktora daha git bakalım o ne diyecek bir sıkıntı görmezler ise rahat ol daha gebeliğin başı bence biraz kilona da dikkat etmelisin
alvina senden bi 30 kilo kadar fazlalıkla doğuma girdim fıldır fıldır dönüyordu içimde😂 hiç öyle kilona yorma bazı bebekler tembel oluyor korkma canım
Her bebek aynı değildir. Doktor sağlığında bir sorun gormuyorsa içini ferah tut bir şey yoktur. Ki 25ten sonra asıl hareketler daha çok hissediliyor bence
alvina suan haftasi cok kucuk. Belki ondandır. Benim ilk hamileligimde kizim da hic hareket etmezdi. Tum nts ler kotu cikiyirdu. Ama kiziminsaglikli bir sekilde kucagima aldim. Karnimda tembellik yapıyormuş 😌🥹
alvina kiloyla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben 30 kilo aldım hamileliğimde 100 kiloyla doğuma girdim ve benimle uyur benimle uyanırdı karnımdayken bebeğim. Her bebek aynı olmuyor canım. Arabaya binince çılgınlar gibi karnımın içinde dönerdi mesela onun dışında bir de dinlenirken hafif kıpırdanırdı. Endişe etme. Biraz daha haftalar ilerlediğinde gelişimini takip etmek kolaylaşır hızlı büydükleri için son aylarda.