Bunu sınırden yazıyorum şu an her seferinde aynı şey oluyor lütfen bana bir çözüm bulun ben eşimle birlikte olurken sürekli o erken boşalma sorunu yaşıyor ve tek seferde bitiyor oysaki ben daha yeni zevk almaya başlamış oluyorum sonrada kıçını dönüp uyuyor 2 yıldır evliyim asla afederseniz boşalma yaşamadım böyle olunca her defasında kendime kızıyorum ne bekliyorsun yine aynısı oldu diye nasıl asabiliriz bunu ?
Kızlar akıl verin
Kimse yok mu
Bu arada her defasında da belirtiyorum sadece haklısın demekle yetiniyor
yalnlsikal eşinle konuşmayi denedin mi sen rahatlıyorsun ben ne olacağım diyerek anlat kendini erken boşaldı diye niye dönüp yatıyor biraz dinlendikten sonra seni rahatlatsn
yalnlsikal kendisii istemesi fark etmesi lazim diger turlu zor
Ya bir süre ara verip 2.yi yapmanız lazım ya da sprey krem vs deneyebilirsiniz. O da olmazsa destek alabilirsiniz ama Türk erkekleri erken bosalmayi kendine yediremiyor tedaviyi pek kabul etmezler
yalnlsikal Ya bu bir sorun olabilir tabi ki. Ama bari kıçını dönmesin ilgilensin rahatlatsın. Bence cinsel ilişki istediği zaman sert tepki verin. Kendi işini görmek için yaklaşıyorsun anca gibi mesela.
Ben de eşimle o sorunu yaşıyorduk şükür o anlayışlı çıktı sprey alıp kullandı ama bir müddet o spreyler enfeksiyon yaptı bende yani eşiniz nasıl bir huya sahip bilemem ama size yaklasinca siz birlikte olmayın durumu izah edin gündüz vakti çünkü geceleri yatakta erkeklerin aklı çalışmaz başka şeye odandiklari için