Gelbilibili Cemrerana aynen öyle,bana göre de öyle olmamalı seks konusunu çok genislettiler,halbuki yakışmaz bı kadina onca erkekle birlikte olup son olarak bı adamla evlenmek insan kendini helaline saklamakli günah boyunu aşmamak lazım
Baybymom Cemrerana biz eşimle evlenmeden önce oldu çok şükür evlendik bir kızımız var 😊 ama bazen pişmanlığını da yaşamıyor değilim 🙄😆
_haysenin_ Cemrerana Hayattaki tek gururunuz bu herhaldee.. sizde eşinizin ilkimisiniz? ama yok eşiniz bişey ispatlayamıca için ben kimseyle bişey yaşamadım demesi yeterli dimi.. Evlenmeden önce başkalarıyla herşeyi yaşayalım ama zarımı sana sakladım diye kasım kasım kasılalım ne saçma bi post 🤦♀️🤦♀️
Cemrerana _haysenin_ şimdi sen bundan bunumu anladın gerçekten … tamam hemen postu değiştireyim kızlar gidin milletle düşün kalkın yatın her boku yiyin sonra bi keriz bulup evlenin bumu yani ! Bedeniniz bu kadar ucuzmu ?
papatya02 Cemrerana bend ilk eşimle birlikte oldum ama kusura bakmayın ama neden kadının bekareti namusu oluyor ki çok karşıyım buna eşiniz sizinle evlenene kadar kaç kişiyle beraber oldu acaba ? Benden kanama gelmedi mesala 1 hafta sonra kanamam oldu eşim bunu asla sorun bile etmedi sanırım baskasıyla birlkte olmus olsaydmda sorun edecek bir tip değil lütfen artık bu feodal düşünceden kopun
Cemrerana papatya02 ben eşleriyle birlikte olanlardan bahsetmiyorum neden anlaşılamıyorum acaba .. erkekte yapmasın ama o yapıyor diye bizdemi yapalım yani yanlışa yanlışla gitmek ne kadar doğru . Burda olay bekarette değil zar da sadece kadınlar bedenlerini hoyratça sağa sola sergilememeli kullandırtmamalı bedenimiz özel olmalı bu düşünce yanlışmı
Cemrerana Minikbirkoala ee yani ben kimseyi kınamadım sadece bekar arklarımızı uyarmak istedim sonuçta babamıza bile güvenmememiz gereken bi dönemde değilmiyiz
Cemrerana Olivetti cıkk cıkkk cıkk .. küçük hanım karşınızda ktü fen bilimleri fak bölüm birincisi 3 dil bilen hem anne hem kendi online işi olan biri var tek becerisi bekaretini saklamak olamaz sanırım 😉
Aze Cemrerana okumayanın becerisi yok mu size göre. Kusura bakmayın kimse size burda okulunuzu ve bildiğiniz diller sormadı. Size göre okumayanın becerisi yok mu yani? Çok komik. Söz meclisten dışarı o kadar okul okuyup kitapları yalayıp yutan ama bir eşek etmeyen o kadar çok insan var ki… Bilgi beceri okuyarak öğrenilecek şey değildir çoğu zaman. Beceri bazen deneyim ister. Öğretmenim bende ve öğrencilerimden hâlâ öğrendiğim çok şey var. İnsanoğlu öğrenmeye açtır her dakika bilgi beceri sahibi olur. Önemli olan kimseye burun ucundan bakmamaktır. Ha bekaret konusuna gelince herkesin hür iradesi. Böyle bir post açmak doğru değil. Ötekileştirme bu hayatta en tehlikeli hamlelerdendir. Hoşça kalın..
Cemrerana deleted_4033 eşiniz problem etmemiş ne güzel güvenmişsiniz güveniniz boşa çıkmamış çok şükür .. peki ya herkes sizin kadar şanslımı olacak bekar kızlarımızada iyi örnek olmalıyız değilmi
Cemrerana Bisaniye hissinize sonsuz katılıyorum .. malesef bu toplumda çok gerici adamlar var onlarla karşılaşılıp hayat kurma durumuda var bunuda gözardı etmemek gerek
Cemrerana igze0101 yaşıyorsunuz derken yaşıyorlar demen gerekirdi sonuçta cümle içine beni alıp ithamda bulunuyosun merak ediyorsanda eğer eşimle 17 yaşımda tanıştım el ele tutuşup gezmeye utanırdık haya edep vardı 6 yılımız böyle geçti iyikidr öyle geçmiş
Gelbilibili Cemrerana bekaretklik bunlara göre önemli değil , düşünce şu, kocam beni alacaksa bu haramla alsın diyorlar peki ALLAHA DA mı öyle diyeceğiz
Baybymom Cemrerana isteyerek oldu ama bazen diyorum ki ilk geceye saklasaydim çok şanslıyım ki beni cok seven bir eşe sahibim bekarken tartışırdik hemen barışridik şeytan aramızı açmasın diye helalim oldun derdi 😊
Mtlukadn Cemrerana iyice sacmaliyorsunuz ya. Daha önce başka bir kadınla birlikte olan bir adamla evlenen kadınlar keriz mi de adamlar da keriz olacak? Bir adam sevdiği kadını her haliyle kabullenip bakire olmamasini sorun etmeyip evleniyorsa keriz mi olmus oluyor bu ne sacma dusunce yapısı ya igrenc
papatya02 Cemrerana bedenimiz zaten bize özel herkese sergilemek ne demek herkes dediğin konuştuğun güvendiğin sevgilin oluyor insan ayrılacak mı ayrılmayacak mı bilemez ki erkekler nasıl istiyorsa kadınlardada his var sonucta
deleted1 Cemrerana 😂😂😂bu formda hayat kadınları yoksa kimse bedenini hoyratça sergilemiyodur ,herkes karşısındakine belli hislerle yaklaşıyor.Evlenenler şanslı ama evlenmek için birlikte olanlar evlenemeyenler ne yapsın yahuu😂
Olivetti deleted1 hay ağzını öpimm ne doğru söyledin 😁 sanılıyor ki erkekler zevk için yapıyorda kadınlar bedenini kullandırıyor kendine yazık ediyor bla bla . İnanın kadınlarda o erkeği arzuladığı için ilişkiye giriyor siz merak etmeyin 🙂