Cemrerana aynen öyle,bana göre de öyle olmamalı seks konusunu çok genislettiler,halbuki yakışmaz bı kadina onca erkekle birlikte olup son olarak bı adamla evlenmek insan kendini helaline saklamakli günah boyunu aşmamak lazım
Bekaret meselesi
Cemrerana Hayattaki tek gururunuz bu herhaldee.. sizde eşinizin ilkimisiniz? ama yok eşiniz bişey ispatlayamıca için ben kimseyle bişey yaşamadım demesi yeterli dimi.. Evlenmeden önce başkalarıyla herşeyi yaşayalım ama zarımı sana sakladım diye kasım kasım kasılalım ne saçma bi post 🤦♀️🤦♀️
Cemrerana bend ilk eşimle birlikte oldum ama kusura bakmayın ama neden kadının bekareti namusu oluyor ki çok karşıyım buna eşiniz sizinle evlenene kadar kaç kişiyle beraber oldu acaba ? Benden kanama gelmedi mesala 1 hafta sonra kanamam oldu eşim bunu asla sorun bile etmedi sanırım baskasıyla birlkte olmus olsaydmda sorun edecek bir tip değil lütfen artık bu feodal düşünceden kopun
Tubi whattt 😳 ironi olsun lütfen ..
Rouge tabiki tatlım erkek yapabilir diye bi ayet inmedi sonuçta ..
Rouge ülkemizde dinimizde örf adet ve göreneklerimizde belli bir kalıpta olduğu kesin .
Minikbirkoala ee yani ben kimseyi kınamadım sadece bekar arklarımızı uyarmak istedim sonuçta babamıza bile güvenmememiz gereken bi dönemde değilmiyiz
Teksasss bravo 👏 kesinlikle seven adam bekler dokunmaz
Olivetti cıkk cıkkk cıkk .. küçük hanım karşınızda ktü fen bilimleri fak bölüm birincisi 3 dil bilen hem anne hem kendi online işi olan biri var tek becerisi bekaretini saklamak olamaz sanırım 😉
deleted_4033 eşiniz problem etmemiş ne güzel güvenmişsiniz güveniniz boşa çıkmamış çok şükür .. peki ya herkes sizin kadar şanslımı olacak bekar kızlarımızada iyi örnek olmalıyız değilmi
Bisaniye hissinize sonsuz katılıyorum .. malesef bu toplumda çok gerici adamlar var onlarla karşılaşılıp hayat kurma durumuda var bunuda gözardı etmemek gerek
igze0101 yaşıyorsunuz derken yaşıyorlar demen gerekirdi sonuçta cümle içine beni alıp ithamda bulunuyosun merak ediyorsanda eğer eşimle 17 yaşımda tanıştım el ele tutuşup gezmeye utanırdık haya edep vardı 6 yılımız böyle geçti iyikidr öyle geçmiş
Gelbilibili bencede .. eminim şu an çemkirenlerin çoğu bi haltlar yemiş belli 😜
Baybymom neden canım eşinle olmuşsun neden pişmanlık
_haysenin_ şimdi sen bundan bunumu anladın gerçekten … tamam hemen postu değiştireyim kızlar gidin milletle düşün kalkın yatın her boku yiyin sonra bi keriz bulup evlenin bumu yani ! Bedeniniz bu kadar ucuzmu ?
papatya02 ben eşleriyle birlikte olanlardan bahsetmiyorum neden anlaşılamıyorum acaba .. erkekte yapmasın ama o yapıyor diye bizdemi yapalım yani yanlışa yanlışla gitmek ne kadar doğru . Burda olay bekarette değil zar da sadece kadınlar bedenlerini hoyratça sağa sola sergilememeli kullandırtmamalı bedenimiz özel olmalı bu düşünce yanlışmı
Cemrerana bekaretklik bunlara göre önemli değil , düşünce şu, kocam beni alacaksa bu haramla alsın diyorlar peki ALLAHA DA mı öyle diyeceğiz
Cemrerana bedenimiz zaten bize özel herkese sergilemek ne demek herkes dediğin konuştuğun güvendiğin sevgilin oluyor insan ayrılacak mı ayrılmayacak mı bilemez ki erkekler nasıl istiyorsa kadınlardada his var sonucta