Az önce bi posttan esinlendimde ben mesela ilk eşimle evlendiğimizde yaptık ve ben bundan gurur duyuyorum ömür boyu yüzüme vuramaz böyle bişeyi peki aranızda evlenmeden yapıp başkasıyla evlenen oldumu eşiniz bunu nasıl karşıladı .. burdan bekar kızlarada seslenmiş olayım asla ama asla hiç bi erkeğe evlenmeden güvenmeyin ileride onurlu bi şekilde kocanızın karşısında durursunuz eşim hep der bana iyiki benm ilkimsin her nolursa olsun benm için özelsin ne güzel bişey değilmi

Ama evlendıkten sonra yuze vuran es nasıl ınsan ya sonucta sevdıgıyle bırlıkte oldu bence seven kısı yuze vurmaz🙁

Cemrerana Ne kadar banelsiniz ilk önce baska baska erkeklerle yatmaniz lazim di sonra evlenmeliydiniz çok cahilsiniz at gözlüğünüzü cikarirmisjniz 🙄

İlk önce herseyi esinle yasamanın gururunu anlıyorum ama bence insanın sevdigi gerçekten güvendigi biriyle birlikte olması yüzüne vurulucak bir hata degil zaten öyle biriyse hic evlenilmemeli öyle insanla. İnsanın sadece zevk için emin olmadığı sevmedigi yada belki tanımadıgı biriyle birliktelik yasaması bana gore yanlış ama bu sadece kız için degil erkek içinde gecerli

Cemrerana belki cok sevdi güvendi ve birlikte oldu ama karsisinda ki adam degilmis kullanmis bunlarda olabiliyor hayatta büyük konusmamak lazim

Cemrerana böyle postlara girmeyi pek sevmiyorum ama bende doğru bulmuyorum açıkçası sonrasında pişman olacağı birseyi yapması..belki sevmiştir güvenmistir ama neden evlilik varken diğer yönden bunu seçsin ki bi adam genelleme yapmıyorum ama eğer bi erkek bunu istiyorsa evlenmeden ona güvenilmez bence genelleme yapmıyorum tekrar söylüyorum arada belki varidr adam gibi adam..ama pişman olacağınız şeyleri yapmayın kızlar

Cemrerana kimseye güvenerek kaybetmedim bekaretimi ayrıca eşim niye yüzüme vursun karakter meselesidir bu. Eşim daha neler biliyorda bir gün olsun tıkını çıkarmadı çıkaramazda. Sizin hayattaki tek başarınız bekaretinizi saklamak sanırım 😂

Cemrerana eşimle evlenmeden birlikte olduk bundan pişman da değilim hatta anlatayım biraz benim ilkimde kanamam olmadı eğer eşim cahil bir insan olsaydı senin bekaretin yok diyip beni bırakırdı daha sonra kendi isteğimle doktora gittin ve kızlık zarımın esnek olduğunu öğrendin farklı biriyle evlenseydim ve senin gibi düşünen biriyle sanırım ilk gecem bende büyük bi tramva olurdu . Bazen der ya seni bırakıp gitseydim nasıl güvendin bana diye ama benim ona olan sevgim farklıydı sex aşkın bi parçası ve ben eşime aşıktım bu duyguyu sadece ondan tatmak istedim iyikide yapmışım 💕 merak edenler için kanamam bir kaç ilişki sonrasında oldu olmasada problem değildi bizim güvenimiz sevgimiz iki damla kan parçasından ibaret değildi .

Arkadaş şu hymen zarına bekaret denilince ben çıldırıyorum. Ama postunuza karşılık bende böyle yazayım; BEKARET onur ve gurur duyulacak bir şey değil. Bakire olmadığıma ancak bakir biri ile evlenseydim üzülebilirdim. Benim bedenimde o zar var ya da yok bu kimseyi ilgilendirmez. Bu durumu yüzüme vuracak biriyle yollarımı zaten ayırırdım.

Not: Düşüncem böyle ancak ben eşimle evlenince beraber oldum. İlk aşkımdı 9 sene sonra evlendik. Sadece eşim ile deneyimlemiş olmanın hissi bambaşka.🌸

Bekareti madalya gibi taşımayı ne zaman bırakacaksınız bu zihniyet boşanmış kadına da yollu olarak bakmaktan öteye gidemiyor maalesef.

Kusura bakmayın ama bakıra olup anal oral sevisme yaşıyorsunuz sonra eşinize sen ilkimsin diyorsunuz insanın zihniyeti bakire olmalı 2 damla kana takan adam adam değildir zaten..

Not: ben de sevgiliyken eşimle birlikte oldum ilk eşim ama ayrılsak asla kötü hissetmezdim dünyayı götüme alıp 2 damla kan alti diye kendimi bakire diye alkış tutmazdim 😉
                    Kimseye nu doğal birşey demiyorum ama artık lütfen aklımızı kullanalım

Cemrerana aynen öyle,bana göre de öyle olmamalı seks konusunu çok genislettiler,halbuki yakışmaz bı kadina onca erkekle birlikte olup son olarak bı adamla evlenmek insan kendini helaline saklamakli günah boyunu aşmamak lazım

Cemrerana biz eşimle evlenmeden önce oldu çok şükür evlendik bir kızımız var 😊 ama bazen pişmanlığını da yaşamıyor değilim 🙄😆

Cemrerana Hayattaki tek gururunuz bu herhaldee.. sizde eşinizin ilkimisiniz? ama yok eşiniz bişey ispatlayamıca için ben kimseyle bişey yaşamadım demesi yeterli dimi.. Evlenmeden önce başkalarıyla herşeyi yaşayalım ama zarımı sana sakladım diye kasım kasım kasılalım ne saçma bi post 🤦‍♀️🤦‍♀️

Cemrerana bend ilk eşimle birlikte oldum ama kusura bakmayın ama neden kadının bekareti namusu oluyor ki çok karşıyım buna eşiniz sizinle evlenene kadar kaç kişiyle beraber oldu acaba ? Benden kanama gelmedi mesala 1 hafta sonra kanamam oldu eşim bunu asla sorun bile etmedi sanırım baskasıyla birlkte olmus olsaydmda sorun edecek bir tip değil lütfen artık bu feodal düşünceden kopun