• Muhabbet
  • Eşim kızıma başka isim ağzından kaçırdı

Kızlar aşırı sinirliyim moralim çok bozuk kızımın adı güneş 10 aylık gülüşüyorduk çok tatlısın giz dedi sustu hemen kaldı o ne oluyo dedim anladım ağzımdan yanlışlıkla gizem çıktı dedi aynı harfle başlıyo diye dedi bende çok sinirlendim oda bana kızdı saçmalıyosun diye haklımıyım haksızmı siz olsanız ne tepki verirdiniz 😢

minikooo gizem diye biri yok galiba kardeşi vs öyle olsa sinirlenmezdiniz muhtemelen bende sinirlenirdim tepki gösterirdim

basak23 hayır hiç kimse yok ya kimbilir ne boklar yiyorsun filan dedim iyice delirdi ama ne alaka 10 aydır güneşe güneş derken gizem nerden çıktı harfler benziyo bahanesi ne ya 😫😫😫

minikooo ay o kadar da değildir bence yorum okumuştur video izlemiştir üstüne sevdiyse ondan demiştir polyanacılık oynamayı severim ben biraz öyle yorumlayalım

minikooo 10 aydır güneş deyip birden Gizem demesi şaşırtıcı. Peki o ismi söylemeden önce telefona bakıyor muydu?

firdevskartal hiç dikkatt etmedimm ama bende çok şaşırdım 10 senedir ilk defa ağzından bi isim kaçırdı

minikooo gizem mi dedi kız (gız) mi demek istedi acaba hemen kötü düşünmeyin sessizlik en iyisi sessizce takip et belli etme edersen yakalanma ihtimali %0 Allah’ım kimseyi içinde şüpheyle yaşatmasın sevgi,saygı hiç birşey kalmaz aranızda şüphe ile

minikooo bazen beyin biryerde duyduğunu istemsiz dile getiriyor bende de oluyor bence hemen tek bir durumla aldatılmaya karar vermeyin derim.Sessiz takipte kalın Emin olun durumdan delil şart

annekadin hiçbişey yok telefonu sık sık kurcalarım yeminler ediyo çocuğun üstüne anlamadım nasıl çıktı diye 🤦🏼‍♀️ ama çok sinirliyim hala konuşmak istemiyorum

Ay saçmalamayın kız. Bu kadar takmayın her şeyi bende de bazen oluyor eşime başka bir isim diyorum 😅😅ama aldatmıyorum. Çok normal bunlar

• Düzenlendi

minikooo bisey diyimi ama kızma üzülme lütfen cünkü benimki bir varsayım sonucta normalde ben böyle seylere daha soğuk kanlı cevap veririm fakat bu sefer nedense bana agızdan kacırma gibi geldi ama illa aldatma olmayabilir yani acaba telefondan birini mi gordu bakarken falan dicem sanırım öyle de degil ya veya bende böyle oldu diye de yanlıs düşünüyor olabilirim cünkü ben yanlıslıkla askım maskım diyorum ama mesela başka bir isim de desem eşim benden süphe etmez yani eşini sen bilirsin tanırsın o potansiyel var mı yok mu sen bilebilirsin ve süphe duyuyorsan demekki var eger yeterince güven olsaydı post acmazdın sanırım hissedersin sen mutlaka varsa

minikooo böyle bir şeyi bende yaşadım o an mesajlaştığım ya da telefona baktığım bir anda annem bir şey dedi bende ekrandaki ismi söyledim boşluğuma geldi belki öyle bir şeydir

suhaaa bende yapıcam bunu artık sık sık başka isim söylicem pardon dicem 😅

rouge_ eşimin ufak tefek çok yalanlarını yakaladım o yüzden yüzde yüz güveniyorum yapmaz diyemiyorum malesefki ama karıkız işlerini 11 senelik evliyiz hiç yakalamadım ama isimde nasıl dil sürtüşmesi ne alaka bunca yıldır hiçbirimize bi dil sürtüşmedi bu nerden çıktı deliricem sürekli bende gizem yapsın gizeme git bilmem ne laf sokuyorum

lgrth öyle bile olsa o isim nerde nasıl geçti gerçekten hala sinirliyim ve anlam veremiyorum tanımadığı bi insana belki olurda ben ne eşime ne de baskasına asla isim sürtüşmedi he şöyle büyük kızımın isimini küçük kızıma derim ama tanımadğm bir isim hiç çıkmaz ağzmdan niye gül yada gamze değilde gizem

minikooo bence durumu kişiselleştirip kendinizi üzmeyin durumun altında birşey olacağını sanmıyorum