• Sağlık
  • Kızlar çok acillll yardım edin fikir verin

14 aylık bebeğim vicks yemiş ellerinde bulaşığını buldum ağzı da kokuyordu çenesi ve burnunda da vardı yerlere falan sürmüş oturmuş oynamış ama ağzına da götürmüş 5 dakika içinde oldu sadece hemen ağzını yıkayıp su ve yoğurt yedirdim ve hemen acile götürdüm 24 saat gözlem dediler 5 saat oldu herhangi bir reaksiyon göstermedi çocuk kilidi vardı dolapta misafir vardı evde de arkadaşımın çocuğu (5) kilidi açmış kızım da çekmeceyi kurcalayıp vicks bulmuş ve olanlar oldu başına gelen var mı çok korkuyorum

peynirlimakarnaa vicksin ağır bir kokusu ve tadı var. Ağzına götürüp tadını aldıktan sonra yediğini sanmam. Bebekler çorba tadını beğenmeyince bile yemiyorlar. Öyle düşünerek rahatlamaya çalışın. 5 saat olmuş, bir tuhaflık farketmediyseniz sorun yoktur. Yine gözlemlemeye devam edersiniz. Geçmiş olsun

zarifhanim muhtemelen elleri bulaşıkken ağzına sürdü veya yaladı çünkü yutsa karın ağrısı başlardı dedi doktor sabah 7’de taburcu ettiler hastaneden gece 1’den sabah 10’a kadar saat başı uyandırdım bi problemi yoktu sabah güzelce kahvaltısını etti neşesi yerinde kusma sersemlik iştahsızlık vs olmadı şimdilik muhtemelen artık olmaz 14 saat geçti çünkü ama yine bu gece de uyumayıp gözlemleyeceğim

vahsikelebekk görür görmez gittik canım hemen ama hastanede evde kusma sersemlik vs olmadı şimdilik neşesi yerinde bir problemi yok iştahı da iyi güzelce kahvaltısını falan yaptı