mrvehl evet canım sakın ha sakın güvenme koca tarafından herşey beklenir kendimden örnek vereyim sana eşimle tartışmıştım bi ara komşunun kızıyla konuşuyodu eve gelmeden numarayı siliyorum ben görmeyim diye bi kerede unutmuş silmeyi geldi eve bende teline baktım numara var yine konuşmuş sonra işe gitti geldi tekrar baktığımda numara yoktu yani silmiş bende annemi aradım söyledim konuş dedim ben kabul etmiyorum gelicem dedim ondan sonra annem aramış konuşmuş anne demişti kızının iyiliğini düşünüyorsan al götür annemde tamam deyip beni aradı hazırlan gelip alacam seni dedi bende tamam dedim eşimde tabi annesini aramış söylemiş o zamanlar bileziklerini vardı onları al ondan demiş kv geldi odaya ben tabi kimse daha bişey demeden bana verdiği parayı masanın üzerine koymuştum bileziklerini borç vermişti arkadaşına neyse kv geldi odaya ne olduğunu sormadan ne olduğunu bilmeden bilezikler varmış onları bırak dedi bana bende banane dedim bende değil birine verdi dedim ya insan bi sorar konuşur kızım durum nedir hele bi oturun konuşalım orta yolu bulalım demek yerine parayla bilezikleri sordu ondan neyse annemler geldi bana dediği şu oldu ee senin aklında demmekki başka şeyler var oyüzden sen böyle yapıyorsun dedi bende benim bişey yaptığım yok aklımdada başka şeyler yok dedim oğlun hatalı dedim neyse o sırada 2 tane çocuğum vardı büyük 1.5 yaşında falandı küçüğüde 6 7 aylık falandı büyük kızımı alıp içeri kaçırdılar neyse ben ağladım verin diye vermediler kapıyı kapattılar annemler beni alıp götürdüler eşim aradı işte konuştu okadar para gözlülerki bana dediği şey benden nafaka falan bekleme ben asla vermem bende ordan dedimki nafaka falan istemiyorum ben başımın gözümün sadakası olsun dedim tabi bunu eşime dedirten kv ve görümce onlarda duyuyo tabi ne söylediğimi kapattım ertesi günü görümcem aradı açmadım mesaj attı yanımda kimse yok gizli arıyom seni aç konuşalım diye tabi yalan söylüyo eşim arattırdı biliyorum yani onun arttırdığını neyse açtım benimle 1 saat konuştu ik a ettirdi beni neyse sonra eşimi aradım geri döndüm yani demem o ki oğlunun hatası yüzünden çıkıp gittim ama onlar sanki benim aklımda başkası varda oyüzden gidiyomuşum gibi yaptılar bu yüzden diyorum sana gideceksende çocuklarını al öyle git sakın onlara bırakma biraz uzun oldu kusura bakma