Kızlar sırtımda ve göğüs dekoltem de bu aralar tekrarlayan sivilceler vardı doktora gittim bana sivex losyon ve tetradox diye bi hap verdi kullanıyorum ama bunu destekleyecek sabun arıyorum kullanıp memnun kalan var mı aranızda çay ağacı sabunu çok duydum ama emin olamadım

berenmiss sivilce için görümcem 3 tane sabun istetmişti yüzleri öyle temiz pürüzsüz bi işlemi yaptırdınız dedim yok bu sabunu aldım aynı marka güneş kremini kullandık dediler sabundan 1 tane banada verdiler sabunu güzel

berenmiss sabun bilmiyorum fakat karaciğer değerlerine baktırdın mı canım? Ben yüzüm için kullandım sivex + cleocin olarak alışmasın cildim diye bir gğn birisi bir gün birisini sürüyordum izi lekeyi de geçiriyor ve ikisi de çok etkili. Sabundan ziyade ilaçlarla devam etmen faydalı olacaktır. Saçta yağlanman varsa ketoral da tek seferlik kullanabilirsin. Kortizonlu şampuan eczanede satılıyor.

vahsikelebekk yok baktırmadım direkt bu ilaçları verdi biraz iyi geldi sanki öyle hissediyorum en azından yenisi çıkmıyor

berenmiss benimde göğüs dekoltemde hiç sivilce çıkmazdı ilk defa sivilce gördüm şaşırdım geçmesini bekliyorum aklıma geldikçe krem kullaniyirum duştan sonra aha bha asit sürüyorum niye var ve neden gitmiyo bilmiyorum