Hayatımdan çok sıkıldım iki evladım var çok sükür ama ev isi yemek ütü cocuklarla ilgilen derken farkediyorum ki kendim icin hic birsey yapmıyorum ikinci cocugum olmadan önce yine oturur esimle film izler gezerdik yine bi alan yaratabiliyorduk ama simdi 2 aylık bebegim var oda olmuyo. Baskalarina bakıyorum ne güzel hayatlar yasiyorlar insan özeniyor. Esim de birseyler yapayım diyor ama sanki benden baska biri o isi yapinca sanki temizlenmiyor gibi illa kendim yapıcam buda beni cok yoruyor cocuga bak sen diyorum oda cocuk aglayinca cocuk ac yok uykusu var diye yine beni cagriyo. İnanın wc ye bile kosa kosa gidip geliyorum varmı benim gibi olan. Gercekten bunalıma giricem artik
Varmı benim gibi olan
gugugugu yalnız değilsin
gugugugu ama yapacak bişey yok kadın anne olunca herşeyden ödün veriyor bende o hayatını yaşayanları görüyorum imreniyorum ama yapamıyorum onları görünce ya ben çok salagim merhametliyim yada onlar çok vicdansız merhametsiz saniyorum arkadaşım 2 aylık bebeği bırakıp haftasonu eşiyle şehir dışına 2 günlüğüne uzak yerlere gidiyorlar çok şaşırıyorum çok
gugugugu 2 oğlum var biri 11 yaşında biri 4 yaşında daha ben bırakıp çarşıya zor gidiyom insanlar şehir dışı yapiyor
gugugugu yok ya nerde dediğin gibi işlerden zaman kalmiyorki küçük oglum geç yatıyor büyük oğlum okula gidiyor diye erken kalkiyom uykusuzluktan bazen çocuğum okula kendi hazirlanip gidiyor kalkamadigimda bazen çok yoruluyorum yarım saat uyuyum diyom boşluk bulunca ondada kesin ya kapı ya TLF çalar hiç bir zamanım yok düşündükçe bile deliriyom
2 buçuk yaşında birde 10 buçuk aylık bir anne olarak soylim zor uykusuz geceler yetişmeyen yemek temizlik vs biraz rahat olun birileri destek olabilirse destek alın bence çocuğu birine bırakıp işlerinizi yapabilirsiniz ben geçen gün yaz temizliği yapacaktım kızım diş ağrısı çekiyor diye yapmıyordum hep ağlıyor kucak istiyordu annem getir ben bakayım dedi oğlum benle kaldı zaten uysal çocuk bazı günler hariç akşama kadar oyun oynadı bende kızı anneme bıraktım tüm gün temizlik yaptım o kadar iyi geldi ki toplasan 5 dk oturmadim belki ama arkamdan sürekli ağlayan bir bebek yoktu annem çok keyifli mutlu olduğunu söyledi kızımın bende iyi ki bıraktım dedim akşam da gidip aldık kızımı
gugugugu Bazen dönem dönem böyle hissetmek çok normal. Yakın çevremden, abla gibi gördüğüm insanlardan görüyorum bende. Benim henüz bir tane bebeğim var yaşım 20 olduğu için erkenden 2. çocuğumu da sırf bu psikolojiye girmemek için yapmıyorum. İnanın insanın kendisine zaman ayırması çok etkili böyle şeyler de. Mesela bakım yapmak, veya saç boyatmak veya işte bu tarz değişiklikler insana çok iyi geliyor. En azından bir yere gidemiyorsanız değişiklik yapın kendiniz de derim. Ben böyle mutlu olurum genel de size de tavsiye olsun.🫶
gugugugu olmuyor malesef
gugugugu kusura bakma geç cevap verdim