Arkadaşlar tuvalet eğitiminin 1. Haftasındayım. Kaç gün kaç aydan sonra artık normal bişeymiş gibi oluyor. Dışarı çıkarken özellikle kapalı mekanlarda.
Tuvalet Eğitimi Sonrası
eylulunk Sürekli hatırlatıp her şeyden önce tuvaletini yaptırırsanız rahat geçirirsiniz süreci. Evden çıkmadan önce tuvaletini yaptırırsanız, dışarı çıktığınızda saat başı lavaboya götürürseniz kaçırma durumu olmaz. Aracınız varsa, parka pikniğe gittiğinizde lavaboya yetişme durumunuz olmazsa portatif lazımlık veya taşınabilir pisuvar almanızı öneririm.
Ben kızıma eğitim vereli bir buçuk sene oldu ama hala normal gelmiyor kendi sorumluluklarımızdan dahi önce onun ihtiyaç molasını düşünüyoruz, pikniğe, parka, oyun yerine götürsek oyuna dalıp unutacağı için arada bi hatırlatıyoruz. Yani çocuk illaki tuvaletini unutabilir ama ebeveynin onun ihtiyacını unutma lüksü yok 🥲
eylulunk bizde oglumla 2 haftayı geride bıraktık ama hala bazen kaçırmaları oluyor çiş diyene kadar yapmış oluyor, 2 gün sürekli tuvalete gitse, 3 ve 4 gün sürekli kaçırıyor. Zor olucak ama mecburum 2 bucuk yaşında oglum, kızım 1 yaşında, ve 2 ay sonra diğer bebek doğacak. Kocam batacak yoksa 😂😂
incinmissindedi benim oğlumda iki buçuk yaşında iki üç gün hemen hemen sürekli kaçırdı ama son 4 gündür falan maşallah kaçırmıyor ya kendisi gidiyor yada ben götürüyorum öğrendi gibi gecede gündüz de uyuduğu zaman bez takıyorum kuru kalkıyor darısı sizinkinin başına
july ben sadece gece bez takıyorum, gündüz uyuduğu zmn çişi gelince kalkıp aglıyor tuvalete götürüp getiriyorum tekrar uyuyor
incinmissindedi ben her ihtimale karşı bağlıyorum uyansa uyumaz bir daha
eylulunk kaç yaşında başladınız
firdevskartal 30 aylık şuan 🌱
zarifhanim anladım teşekkür ederim. Şimdi biraz inatlaşıyor hep yok diyor tabi büyüdükçe ikimizinde normali olacak bu durum olunca en azından yok demez inşallah 🥲