Kizlar günaydın geçen ayın 24unde adet oldum şuan adetim gecikiyor spiral var ama son bı kaç gündür batma oluyor leke leke kanamam oluyor ilk defa başıma geldi 🥺 bu arada eşimde geri çekilme yapıyor spiral+geri çekilme yapıyoruz korkum spiral kaymismidir çözemedim bı turlu doktora gidemiyorum çocuklar hiç durmuyor çünkü sabah kan verdim asmden ay kafayı yicem bana bı el atın spiral kayarsa nasıl anlarim

2minnosannesi bacim batma hissi varsa spiral kesinlikle kaymis demektir,çünkü bnde de aynisi oldu spiral takmistim, bir ay sonra kontrol verdi doktor, ama o sure icinde spiral düşmüştü ve surekli batiyordu alttan, bn hayatimda ilk defa taktigim icin bilmiyordum nasil olmasi gerektigini, hatta taharetlenirken bile parmagimi goturdugumde bi baktim elime batiyor o zaman anladim dusmus doktora gittik hemen bakti evet düşmüs dedi ve cikardi, sende ihmal etme, amcamin kizi spiral kaymis fark etmemis ve o sekilde hamile kalmis, ve spiral yukari kaymis baya olumden dondu Allah korusun bebegide dusuk yapti, o yuzden cocuklar durmuyor sebeb deyil ihmal etme kesinlikle

karamelek21 Perşembe gününe randevu aldım ya bu ara herşey üst üste geldi babam bı iş kazası geçirdi onunla ilgilendik çocukları bırakıp gidecek kimse yok arkadasimdan rica ettim de o benimle gelicek saolsun 20 aydır var bnde bu ay çok ağrı oldu oradan anladım kaydigini zaten