2minnosannesi bende öyle düşünüyorum bundan önce de kimyasalın var onda da böyle çok az yükselmişti. Bu değerle dış gebelik ihtimali yoktur dimi onda değer belli seviyeye kadar normal yükseliyor diye biliyorum

sanalkoala benimde böyledi ama sağlıkla doğdu. 1 hafta arayla 500 den 600 artmıştı ben çok üzülmüştüm doktor ihtimal vermemişti ama sağlıklı bir kızım oldu şuan 3 yaşında🫠

maco_44 yaaa ciddi misin? 🥲 Mom da da sordum orda da birisi aynen böyle yazmış biliyor musun 2 gün sonra tekrarlanan kan testi aynı seviye de çıkmış ama sağlıklı bir gebeliğim var şuan bekle devam et kan vermeye dedi vallahi ikiniz de bana umut oldunuz şuan 🥲🤲🏻

sanalkoala Allah gönlünüze göre versin inşallah 🫠 benim artış olmadı ve çok zor kalp atıiı duyuldu doktor dıi gevelik dedi kürtaj olman lazım dedi. Çok üzüldüm ama 8 haftalık duyuldu meğersem döllenme geç olmuş yani diğer adetime yakın hamile kaldıgım içinmiş, aslında 8 haftalık adete göre ama kaldıgımda 5 haftalık flandı yani☺️ umarım anlatabilmişimdir şimdi 3 yaşında bi bıcırık😆

maco_44 inşallah canım , Rabbim evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin 🥰 12 Nisan son adet tarihim adet döngü günlerimi yumurtlama günümü bilmiyorum hiç 3 kere gebe kaldım bununla 4. 😌 İlki 8 haftalıkken düşük yaptım 2. Gebeliğim den sağlıklı doğan bir oğlum var 3. Sü geçtiğimiz eylül de kimyasal gebelik yaşadım ama onda hemen kanamam gelmişti ve değerim düşüyordu 🥲 bunda da erken gebelik testi yaptım çıkmadı normal testte çıkmadı adet olmam gereken günde çok silik çıktı sonra 3-4 gün testte takip yaptım git gide koyulaştı 15 Mayıs’ta 137 ile öğrendim bu sabah yine kan verdim 190 olmuş kimyasal desem kanamam, lekelenmem yok ve değer çok çok az da olsa yükselişte , dış gebelik desem onda da değer baya normal gebelik gibi yükseliyomuş yarın randevum var bakalım.. Bende geç döllenme olduğunu düşünüyorum aslında normal zamanında gebelik oluşmuş olsa adet gününden 1-2 dün önce testte silikte olsa çıkardı bunda hiç bişey yokken adet olmam gereken günde çıktı direkt ay ne bilim bilemiyorum ya çok ta heveslenmiştim🥲

tabi betaya göre hamileyim canım ama kimyasal mı yoksa dış gebelik mi o belli değil, beta değerim düzensiz ve yavaş artıyor beta takibi yapılacak

• tabi bunu yanıtladı.

maco_44 yarın vereceğim kan, dün verdim bugün bekliyoruz yarın vereceğim

sanalkoala inşallah istediğin hayra bir sonuç alirsin. bende 10. Gündeyim leke gibi bişey başladı idrar testlerim negatif kan vermedim henüz bu leke mi adet mi başlıyor bilemedim başına gelen var mı acaba .

tabi inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir canım bir bilgim yok inan ki