Kızlar geçmeyen kulunç ağrım var hacamatta birkere yaptrdm ama yok, sol tarafmda ve nefes alığ verirken bile etkiliyor, ne yapacagım artık bilmiyorun🙄bir sene önce doktora gtmştm boyun düzlemesi var demşti ztn kamburlukta var acaba fıtıktamı var blmiyorm bu kdr agrı neden olur ya😒

elifgamze dönem dönem çok tekrarlıyor yastığını değiştir mutlaka etkiliyordur saçın yaş yatma yakı ısıtıcı bant takabilirsin hafifletiyor kas gevşetici vurdurabilirsin

basak23 benm hep aynı canm ya neden blmyrm, yakı vucudu yakıyprmu canm cok, beyaz tenliyim çünkü tedirginim hiö kullanmadm

elifgamze yok tabiki hiç bişey olmuyor çıkarınca geçiyor sadece yaışkanları kalıyor oda duşta çıkar

basak23 denicem canm kimisinde yanık gibi iz kaldıgını okumuştm ondan tedirgin oldm yarn eczaneden bakaym

elifgamze yok yok adını hatırlayamadım tam ama öyle olacağını sanmıyorum sorun yine eczaneye

elifgamze
            Fizik Doktorundan bir mr isteyin bende boyun fıtığı ve boyun düzlşmesi çıktı.fizik tedavi olacağım sıra gelince

Bubenimoykumm tekrar randevu aldm canm ama çocıklada benm fiziğe gtmem zor, ben hacamatta yaptrdm duxet ilaçta kullandm geçiremedm.Banada boyun düzleşmesi var demşti ama röntgen çdkmşti sadece birde kamburlukta var tabi dogumdan sonra

elifgamze bana da röntgen çekti ama Mr da görmek istedi sonrası malum fizik tedavi ve egzersiz veriyor