Kızlar merhaba. Kızım var bir tane bıcırık🫠 kreşe gidiyo bende çalışıyorum Eylülde 3 yaşına girecek. Ben 26 eşim 30 yaşında. Diyorum bir kardeşi olsamı çok kararsızım. Bakım gücüm var maddi anlamada ama bedenim 😆
Yürüye biliyorum elhamdülillah çok şükür ama ruhum ruhum 😁 çok ikilimde kaldık ya 3 yaş doğana kadar 4 olur işte evde tek oynuyo kıyamıyorum
Çocuk yaş aralığı
maco_44 bide beni yargılamazsanız bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum takdir Allahın imanlı olsunda o ayrı. Erkek diye tuturuyormuyum hayır sadece burda okudum. Uvalasyon gününde olursa erkek öncesi olursa 1 2 gün önce olursa kız ama kızımda öyledi ben uvalasyondan önce oldu sonra biz giremedik kızım oldu😆 tevafuk mu artık
maco_44
Kesin ideal yaş aralığı şu olmalı diyemem ama kesinlikle anne hazır olmalı diyorum.
maco_44 çok güzel bir yaş ne duruyorsun haydi doğur bir tane daha 0
maco_44 anne kendini ne zaman hazır hissediyorsa ideal yaş o zamandır bence, şimdi hamile kalsan doğana kadar 4 olacak yeni bebiş tam 2 yaş sendrom dönemleri abla ilk okula başlamış olacak ( çocuk yapmamak için bahane ararken ben 😂) şaka bir yana işten çıkıp evde 2 çocuğa bakabilecek psikolojiye sahip olduğunu düşünüyorsan 2. Çocuğu da istiyorsan yap
belladonna ya istiyorum aslında ama bilmiyorum ya. Nasıl olur olursa. Eşimde tedirgin anlamıyorum
Bubenimoykumm ayyy diyosun😆 işte seneye olsa 4 yaş aralığı olur zaten
TombulHatun ya istiyorum ama pskolojimi bilmiyorum. İşte ozman 5 yaş fark olsa anaokuluna gider kızım diğeride yeni doğmuş olur bi yanım öylede diyo
maco_44
Belki de biraz daha zamana bırakabilirsiniz. Eşinizin, sizin düşünceniz daha net olunca daha iyi olacaktır.
maco_44 iyi düşünüp tartmak lazım acele karar vermeyin
maco_44 bu aralar yapar ikisini de büyütürsün
Sakın ha ilkokula başlarken bu işi bitirmiş ol 😁 benim ikinci çocuk ikinci sınıfa denk geldi
maco_44 hem eşiniz hem siz hazırsanız deneyin derim. Evet 4 yaş gayet iyi büyük çocuk az çok kendi işlerini halledebilir ama sadece çocuğun kendini çekip çevirmesi de yeterli olmaz haliyle. Eşiniz yardım ediyorsa ve kendinizi hazır hissediyorsanız öyle düşünün, sırf çocuk yalnız diye hiç bylaşmayın o işlere bence 😅 (çevremde 2. yüzünden 3. çocuğa cesaret edemeyen çok tanıdık var da 😅)