karamelek21 perimasali802_ olur insallah kuzum olmayan herseydede vardir bir hayir☺️ aminn canim Allahim sag salim agiz tadiyla kazasiz belasiz vatanina kavusmayi nasip etsin🤲🏻🤲🏻🩷🌷
lgrth Bahtsizbedevi_ benimde tarzımı yenilemem lazım biraz havam değişsin çok sıkıldım erkek gibi giyinmekten 😃 ama önce zayıflamam basenleri ve göbeği inceltmem lazım 😂
incinmissindedi perimasali802_ hiç hazır değilim bu göbekle 😅🙈, nefesim kesiliyor işin gücün yok bu sıcakta bu göbekle 2 bebek peşinde koşşş🏃♀️🏃♀️, gerçi geldi gelecek gibi akşamları soyunup yatıyorum çarşaf örtüyoruz ve bizimde pencereler acık 2 hafta flndır
Bahtsizbedevi_ lgrth benim fiziğim düzeliyor kilo almaya başladım zaten bacakta ve basenden almak istiyodum öylede oluyo basen bacakta alıyorum hep kilo bide yüzden ben evde hep şort crop tarzı yada mini elbiseler giyerim saçımı bazen açık bırakıyorum bazende topluyorum 😁
lgrth Bahtsizbedevi_ yaa ne güzel benim basenler birbirine değiyor diye kısa şeylerle asla rahat etmiyorum 😂 crop giymek istiyorum göbek var 😅
Bahtsizbedevi_ lgrth sağlık olsunda kilo verirlir canım önemli olan sağlıklı olmak inşallah zayıflar giyersin sende mini elbiseleri cropları😊
goktugpasam perimasali802_ sıcaklarda size sabır diliyorum 😅 arada işlerimiz oluyor veya bağı olmayan akrabalar vs. için şehre iniyoruz da Allah yardımcınız olsun gerçekten dayanılmaz oluyo o sıcaklar. biz temmuz ortasında anca ısınıyoruz bağdayken, haziranda ilk bahara yeni girmişiz gibi oluyo 😂
karamelek21 perimasali802_ yarin randevum var doktorda bu hafta yuksek gunlerim kuzum, bakalim ne dicek doktor gecen ayda olmadi🥹🥹 bende olacak gibi durmuyor diye diyet moduma gecis yaptim geri😂
incinmissindedi perimasali802_ yok daha yolda 3. Canım. 31 haftaya giricez o yüzden çok zorlanmaya başladım özellikle geceleri artık sırt ve kasık ağrılarım başladı
Bahtsizbedevi_ lgrth toparlasın canım daha yeni doğum yaptın lohusasın daha atlatırsın toprakların inşallah kendini en kısa sürede