Görümcelerimle görüşüyorum denk gelirsek ancak öyle hiç bir sıkıntı yok ama hoşlanmadığım için mesafeliyiz eşim ailesine gittiğinde onlar giderse ben gitmiyorum ama eşimle çok samimiler çok rahatsız oluyorum kendime engel olamıyorum ama çok kafama takıyorum bu durumu eşime arasına mesafe koymasını nasıl isteyebilirim sizce

perimasali802_ gitmiyorum zaten ama bu kadar samimi olmalarından rahatsız oluyorum eşim onun fikirlerinden etkileniyo

mikoo aynı şeyi sizin için düşünen yengeleriniz olduğunu düşünün derim. İnsan abisiyle tabiki samimi olur. Yabancılardan kıskanır insan kardeşi kıskanmak çok kötü! başıma geldi ondan biliyorum ne yapabilirler yani abilerini elinden mi alacak tövbe estağfurullah

mikoo Sebepsiz bir şekil de kardeşleriyle konuşmasına karışamazsınız ki, hakkınız yok. Siz konuşmayın rahatsız oluyorsanız başka türlü yanlış olur.

mikoo isteyemezsin 😂 abi şakamı bu durumlar kardeşi neden mesafe koysun ve neden rahatsız oluyorsun mesela sen aileni sil at sonra eşinden iste

mikoo eşim benim kardeşimle aramdaki samimiyete karışsa hayırdır sen kimsin derim yani, sebepsiz yere nedir bu rahatsızlığınız sizin evliliğinize zararı yoksa kardeşi tabiki samimi olacak görüşecek siz görüşmezsiniz olur biter

nurella34 öyle deme benim ilk evliliğimde bir görümce vardı. Onların adeti ilk büyük sonra küçük evlenirdi. Bu yüzden bizi hep kıskando en sonunda ayırdı. Şimdi kendi çocuk bekliyor abisi dul 🤣

mikoo eğer o görümceler kocanı sana karşı dolduruyorsa bunu isteyebilirsin. Bunu nasıl anlarsın eğer eşin oraya gitmeden önce sana güler yüzlü güllüm ballımsa ve gidip geldikten sonra sana suratsız olmuşsa bu dolduruşa geliyor anlamına gelir. O zaman ne yapsan yeridir. Ama gidip geldiğinde de eşinle aran iyiyse bişey yapma sonunda sen kötü olursun.

mikoo isteyemezsin ki.. benim 5 tane görümcem var sen düşün 🤣 eşimin annesi vefat etmiş eşimin 3 tane ablası var anne yerine koyuyor hepsini çok düşkünler eşime tek erkek bide bende ilk başta kıskanırdım ama artık takmıyorum onlar iyiyse bende iyim
            Sende çok takma vurdum duymaza vur hem en fazla ne yapabilirler ki et tırnaktan ayrılmaz sen aileni silebilirmisin 🤷🏻‍♀️

firdevskartal iki tarafta ayni kıskanmak doğru değil. Ne gelin gorumceleri kıskanacak ne de görümce yengeleri (kiskansan bile içinden yaşa kendini dizginle dışına yansıyınca zarar vermiş oluyorsun)

mikoo İstemeyezsiniz. Empati yapmayı deneyin, eşiniz hiç bi sebep yokken kardeşinizle aranıza mesafe koymanızı istese nası olur? Gerçekten bazı konularda gereksiz takıntı yapılıyor, her şeyi kafanıza takmamayı öğrenin. Dünya kimsenin etrafında dönmüyor, siz görüşmüyormuşsunuz zaten eşinize de böyle bişey yapmaya hakkınız yok. Yazdıklarımdan dolayı sinirlenebilirsiniz belki ama gerçekler bunlar. Arada bir empati yapmayı deneyin ve her şeyin isteğinize göre olmayacağını kabullenmeye alışın.

mikoo görümcelerle aranızda hiç kötü bi iletişim olmadıysa böyle davranmanız doğru değil. Bu biraz kendi ailenizden gelen aile sıcaklığı ortamıyla ilgili olabilir, siz böyle iletişim görmediyseniz eşinizi kıskanıyor olabilirsiniz ama görümcelerinizle hiç problem yaşamadıysanız tutumunuz gereksiz, eşininizide yorar zamanla

mikoo kıskanman çok normal ama mesafe koymayı istemen çok yanliş. Bekde evliliğimin ilk zamanları kıskanırdım açıkçası ama hiç dile getirmedim çünkü onlar kardeş yani. Görümcelerim eşimle kendi resimlerini profil yaparlardı şakalaşırlardı sinir olurdum nispet eder gibi ama artık takılmıyorum benimde kardeşlerim var bizde çok samimiyiz eşimde beni kıskanıyo hissediyorum normal bileymiş yani . Ama mesafe olmaz yanliş

karamelek21 vallahi ya ben görümcemle kanlı bıçaklı oldum sadece biri ile onda bile eşime görüşme demedim haaa şuan eşim görüşmüyor daha mutluyum ama konuşma demiyorum her zaman olsun kardeşsiniz görüş diyorum beni ezdirme yeterli. Kardeş kardeşten koparmak çok yanlış