• Sağlık
  • Isırma bağımlısı oldu resmen

Kızlar oğlum 11 aylık 6 tane dişi var 3 altta 3 üstte ve sürekli ısırıyor sürekli ısırıyor hele de emerken artık göğüs uçlarım hep yara vere emzirirken çok acı çekiyorum napabilirim isirmamasi için akıl verin

hh56 bn emzirmeyi bırakıyordum o anda hayır diye kesin bi sekilde söylüyordum şuan dış ckardigi için ağrısı oluyor büyük ihtimalle ondan ısırıyor

2minnosannesi bende bırakıyorum ısırdığı anda direk bırakıyorum ve biraz anlasın diye emzirmiyorum ve inşallah isirmayi unutur

hh56 geçiyor ya o dönem oluyor yanda ki dişleri patlayacak muhtemelen o yüzden ısırıyor 4 de çıkınca alt üst ıssıröıuor

• hh56 bunu yanıtladı.

basak23 alt iki çıktı üst iki çıktı şu anda üstten bı tane daha çıkardı şimdi de alttan bı tane çıkarıyor ucu gözüküyor dişin

hh56 işte o patlam süreçlerinde ıssırmalar oluyor ön dişlerde kaşınıyor galiba azılar da olmadı öyle çok şükür ısırmıyor artık ama tepki koy yani bilsin kızdığını

• hh56 bunu yanıtladı.

basak23 iki gündür ısırma yoktu tekrar başladı kızıyorum da baya uzun bir süre de emzirmiyorum ama anlamıyor sipam ısırması hoşuna gidiyor

hh56 canın yanınca hoşuma gidiyordur oyun sanıyordur ya anlarsın aslında basacak gibi olunca çek ağzından verme

• hh56 bunu yanıtladı.

basak23 istesede veremiyorum ki fazla yara emdiği zaman kan gelir diye korkuyorum

hh56 ay canım ya kesmek sanki en doğrusu biraz verme unutur gibi oluyor ama emiyor yine tekrar açınca bırakmak istemiyorsan da kes 1 hafta