esila48 canım benim eşimde sürekli küfür eden biri herşeye bir kulp buluyor bazen yaptığım işlere laf ediyordu özellikle önüne geleme küfür ederdi bahsettğimiş kişilere tabi önlerinde değil ben sıkılrdım artık sürekli yapma etme öyle deme böyle deme diye yoruldum hamileydim yarın öbür gün çocuğumjz olacak kendini düzelt diye hergün tartıştım bebek doğdu yine tartıştım en son ciddi ciddi ayrılacam dedim beni kaybetme korkusu var. Ciddi ciddi soğdum sevgim azaldı bunları fark etti. Artık kendini düzeltme yönünde yalvar yakar beni ikna etti bundan sonra çok iyi bir eş bir baba olacam örnek bir baba olacam diye çok söz verdi. Evet eşim küfür eder kulp bulur sürekli söylenir ama sözünün ehlidir çok dürüst biri o yüzden inandım çünkü ben hep şikayetçi olurdum onun bu huylarından ama asla kendimi düzeltecem demezdi ilk defa dedi ve ciddi bir şekilde bende biliyorum ki dediklerni yapıyor. Şuanlık iyi gidiyor darısı senin başına birde çocukta olunca insan korkuyor örnek olacak diye ben hamileliğimde bile hep huzursuzdum):
Herşeye büyü diyip geçmemek lazım o kadar kolay bişey değil herkes becersin bazı erkekler gerçekten böyledir öfke problemleri çok var ve eşim hep maddiyata çalışma hayatına bağladı stresliyim diye. Belki seninkide ondan dolayıdır ama çalışma hayatı ve maddiyat sürekli hayatımızda olduğu için ona bağlamamaları lazım bunun ev içine taşınmamasının önüne geçmeleri lazım 🧠