Kızlar o tartışmadan sonra bama çok iyi davranmaya başladı hatta şu birkaç gündür fazla iyiydi, her gece birlikte oluyordu, gülüyordu öpüyordu, gece sabaha kadr sarılıyordu, önceki akşam işim düştü gel yap dedim elektrik işleri baktım dışardan uzaktan alsam akşam koşarak geliyor, oda dikkatimi çekti. Ama dikkatimi çeken başka bişi daha vardı, telefonu hep kendiyle geziyordu duşa girse bile alır banyoya götürüyor, eskiden böyle değildi telefonu hep odada bırakırdı. Bugün sabah duş alırken bilerek alıp odaya getirdim baktım ama bişi bulamadım, geldi telefonum nerde dedi odada dedim, ses etmedi.bikaç gündür evde makine bakımı yapıyor onda bile alıp cebine koyuyor yeni aldı kırılır vs diye düşünmeden. Geldi yattı bende alıp gene baktım şeytan bak dedi, aldım bişi yoktu sonra bi baktım interneti kapalı normalde onuda kapatmazdı, daha çok şüphelendim, interneti açtığım gibi snepchat bildirimi geldi heja rüya seni arkadaş olarak ekledi diye bastım bişi bulamadım yoktu. Sonra birden aramalara bastım bu ayın 19unda konuşmaya başlamışlar oda sadece telefon araması var msj vs yok, sabahları saat 9 buçuk gibi 3 gündür konuşuyorlar, ama arama yaptım olmuyordu kızı aramaya çalıştım çalmıyordı bile engelli fln deil hepsine baktım. Bişi daha buldum bide play store girdim sugo uygulamasını indirmiş bayramda annemlerde 3 gün kalmama ilk defa ses etmemişti, bayram günü indirmiş, o zamanfan beri hesapı var normal telefona bildirdim gelmesini kapatmış, sadece uygulamaya girince geliyor. Telefonda uygulama bile görünmüyor, bi baktım sugo yüklü yazıyor direk basıp girdim 5. 6 fotoğraf paylaşmış, ve dünden beri 5. 6 kıx msj atmış ama bakmamış ve cevap vermemiş sanırım ben yanındaydım diye girip yazmamış. Dünden önceki kızlara cevap vermiş sanırım. Şuan gerçekten kanım çekilmiş gibiyim, bi süre ses etmiyecem bakalım o uyuduktan sonra bakacam ne kadar ileri gidebilir. Zaten 1 haftaya abim geliyor o zaman gidicem nasıl yapacam ne yapacam bilmiyorum, doguma 2 ay kaldı 2 küçük bebegim var, allahım sen bana yardım et yarabbim. Niye böyle sadakatsiz oluyor bu erkekler anlamıyorum