Kızlar dış gebelik ihtimalim var bugün kan verceğim kan takibine göre belli olacak.
Kahramankazan da yaşıyorum burda henüz sormadım ama anestezi vermeden yapıyolarsa burda yaptırmayıp merkeze gideceğim Ankara merkez de devlet-özel fark etmez hastane doktor önerisi ve yakın zamanda gidenler fiyat bilgisi verebilir mi?
DOKTOR ÖNERİSİ (ANKARA)
sanalkoala balgatta Next Level’da Prof Dr Cem Atabekoğlu muayenehanesi var. Kendisi Ankara tıp fakültesinde hoca aynı zamanda tahliller orda, ve cerrahi işlemleri de orda yapabiliyor. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz işinin ehli bir hekim. 6 yıldır doktorum kendisi.
- Düzenlendi
sanalkoala kazana pek güvenmiyorum ben en iyisi bilkent te gitmen
Olduki gidemedin bayadir kazanda olan tecrübeli bir doktor vardiYalçın onat bayadir burda yani
Bide irem terin vardi oda iyi bir kadin doğum doktoru muane ol once bakalim ne diyecek ona göre karar ver derim
sanalkoala kürtaj mı olacaksınız anlayamadım
sanalkoala a life ebru hanım var arkadaşım ona olmuştu
perimasali802_ sende mi kazan da yaşıyorsun canım 😌 zaten oğluma gebeyken yalçın beyde takipliydim çokta memnundum bu gebeliğini düşünmeye başlayınca yine ona gittim muayene oldum folik asit başladı hatta ama haftaya Çarşamba ya kadar dolu randevuları aldım yine de çarşambaya bi gidip görüşeceğim o zamana kadar bir sıkıntım olmazsa inşallah
- Düzenlendi
hayatsevinceguzell dış gebelik ihtimalim var akşam kan vereceğim tekrar , beta takibiyle belli olacak dış gebelik mi kimyasal mı ya da işte her ne olduğu, ne olur ne olmaz diye doktor arayışındayım yine de
elifdedimbededim yakın zamanda mı? Muayene ücreti ve işlem ücreti hakkında bilginiz var mı?
sanalkoala evet bnde kazandyim
Hem tecrübesi de var baya o kadar doktor gelip giti yani yenilerde iyi ama yinede iyi araştır
Muane etimi ultrason falan bisey demedimi sana
perimasali802_ bende beğeniyorum yalçın beyi ya randevu bulsam direkt giecektim de bulamadım , şurada eski hastanede Burak diye bi genç doktor bar ona gittim değerin çok düşük ya dış gebelik ya kimyasal beta takibi yapılacaksın dedi dış gebelikse kürtaja alırım dedi direkt eve geldim yalçın beye randevu aldım geri, bu değerlerle zaten ne kese görünür ne bişi dedi rhşm kalınlaşmış onu söyledi bekleyeceksin beta takibinde belli olacak dedi
sanalkoala 1.5 sene olmuştur inanın hatırlamıyorum
sanalkoala sen yalcina git bakalım o ne diyor benide haberdar et
Hayırlısı ne ise o olsun canim uzme kendini 💜
- Düzenlendi
perimasali802_ şimdi acilden geldim canım beta 190 dan 41 e düşmüş 🥲 cumartesi yine bakılacak.
Kanamam başlamadı daha başlayıp biterse inşallah bitince yine de bi gideceğim yalçın hocaya çünkü ilk gebeliğim 8 haftalıkken düştü sonra bir sağlıklı gebeliğim doğumum oldu , 8 ay önce yine bir kimyasalım oldu bu da kimyasal çok yüksek ihtimalle, 2. Kimyasal yani neden oluyor niye oluyor anlamıyorum. Gebeliği öğrenmeden folik asit başlamak için gitmiştim yalçın beye 2-3 sefer tekrarlanacak ki bir sorundan şüpheleneceğiz 1 düşük, 1 kimyasalla şuan birşeyden şüphelenemeyiz olağan bişey demişti şimdi yine oldu
sanalkoala Bilkent şehirde Necati hocaya git çok iyi bı doktordur işinde profesyonel doçent kendisi bnm 2 çocuğumda da gittiğim tek doktor o baya bı araştırır sorunun ne olduğunu bulur umarim
sanalkoala bncede bnde öyle düşünüyorum bunun için genetik test iste benim de bir düşük birde kimyasal oldu yapilmadi üç kere olunca öyleymiş mutlaka git ve test iste bebek te istiyorsun zaten en azından tedavi gerek görülebilir bide acaba tiroid varmi senin oda etkiler
perimasali802_ yok canım tiroide bakıldı sıkıntı yok bilmiyorum ki ya anlamıyorum niye böyle pıhtılaşma sorunu mu var başka bişey mi bilemiyorum bugün sabah kanamam başladı bitsin de bi gidip soracağım yine bişey yapamayız normal vs. Derse bilkente bi gideceğim yeni gebelik düşünmeden
2minnosannesi teşekkür ederim canım araştıracağım
sanalkoala gebelik planliyorsan mutlaka önce test yaptır çevremde yapan var tedavi sonrasi gebe oldu
perimasali802_ kesinlikle dikkate alacağım