Adet olmadan sprial taktiran var mı

womn kan tahili veriyorsun beta hcg bakıyorlar eğer negatifse takıyorlar ama regljen daha kolay takılıyormuş rahim aşagıda olduğu için

TombulHatun hahahahah heryere prezervatif tasımaktan gına geldi tatil de geliyor ödüm kopuyor annemler falan valizimde orda burda denk gelir görürse diye kardeslerim odama gittiginde kalbim güm güm atıyor ki acmazlar asla biyeri ama işte insan tedirgin oluyor çorabın içine saklıyorum ya kimse çoraplara bakmaz diye benim paranoya gel😂son zamanlarda zaten cogu kez korunmuyoruz sadece geri cekilme bisey yapmam lazımdı😂 prezervatife verdigimiz parayla neler yapardık vallahi billahi ya + tedirginlik

TombulHatun daha bugün evime paket gelicekti önemli gecikmemesi gereken bir paket ve kız kardesim (17) abla evde degilsen ben gelirim evde kalırım paketi alırım istersen dedi ben kabul edemedim ya evde prezervatife baska biseye denk gelirse psikolojisi bozulursa cocugun diye😂😂

rouge_ ben indirimden neredeyse 6 7 aylık stokluyorum 😂 ben aileyle tatile gidersem doğal korunma yöntemi kullanıyorum ( ilişkiye girmemek gibi ) 😂😂😂😂

rouge_ yaa abartma be sen de 😂 ha gecelik görmüş ha prez. ikisi de aynı iş için kullanılıyor 😂😂

basak23 ailemle gidersem dedim o da 2 kere oldu 2sinde de yapmadm yapamam 😂😂 evde tek banyo babam filan karşı odamda yatarken nasıl kalkıp duş alayım ölmedik valla yapmadık diye 😂😂

basak23 anlaşabiliyorsanız eğer çok zevkli oluyor 😂 çocuğu bırakıp kaçabiliyorsun mesela 😂😂

• Düzenlendi

TombulHatun 😂yani 1 aylık tatilde kocama ilac versem uyutamam baglasam tutamam

TombulHatun gecelikte aynı zaten onları ayrı camasırların oldugu yerde katlıyorum üstlerine baska camasırlar koyuyorum giyinme odası zaten kıyafet dolu gorunmuyor bilmiyorum abartı mabartı ben aşamıyorum bir türlü annemde fark ediyor tedirginligimi sanırım ki annemden hic bisey kacmaz hic bisey arada cekinme falan konusması yapıyor ama gelde bana anlat

TombulHatun prezervatiften cekinen ben zaten ailemle aynı ortamda yapmam benim odam nerde onların ki nerde yan yana bile degil koca otel kimsenin kimseden haberi yok yani sadece annem gelir yardım eder gorur diye işte

rouge_ biz nerden bilelim hiç hayatmda 1 ay tatile çıkmışmıyım 😂😂

rouge_ gereksiz kuruntu yapıyırsn bence senin ailenden kimse senin eşyanı kurcalamaz kazara görseler bile görmemezlikten gelirler, ama sen yime de dene iğneyi merak ettim 😂 ama ilk 1 ay ek koruma da kullan eşilin kuzeni iğneyle ilk ay hamile kaldı

TombulHatun evet kurcalamazlar sadece kuruntu işte ne biliyim utanıyorum birde kardeslerim sey olmasın diye sanırım kuruyorum ama cidden kondom sıktı artık atması saklaması ayrı dert igne olucam doktorumla konustuk suanlık en mantıklı onlem bu geldi bize spiralin kanaması kayması agrısı cartı curtu bitmiyor ki yapamam zaten koltuk altı seysi korku veriyor bedenime ilacla zarar vermek istemiyorum en mantıklısı bu kalıyor bakalım benimde bir arkadasım igneyle korundu uzun süre hatta cocuk istediginde igneyi bıraktı bir süre cocugu olmadı sonra oldu spiral takan bütün tanıdıklarım akrabalarım en az 2. Hamile iğneden umutluyum ama çocuk olursa da üzülmem yavastan vakti geliyor gibi