• Sağlık
  • Kızlar bi bakarmısınız lütfeen

Kızlar ben 26 eylül kürtaj oldum 30 ekim adet oldum adet bittikten üc gün sonra sadece bi kere azcık kanama oldu ertesi gün yine öyle oldu bi daha olmadı dün bel ağrım oldu gecti sonra yumurtalıklarımda sızlama gibi bisey hissettim oda gecti bu aksamda bi sağımda bi solumda yumurtalıklarda arada yine sızlama gibi bisey oluyo ama en cok solda bide suan bir bel ağrım var anlatamam sırtıma vuruyo resmen adet biteli bir hafta oluyo yumurtlamamı basladı sizce inofolic combi kullanıyorum adetin ikinci gününden beri cevap yazan olursa sevinirim simdiden tesekkürler😊❤️

Suan bitek inofolik combi kullanıyorum bide d vitamini inofolikte kolay hamile kalabilmem icinmis acaba adet biraz düzensiz oldu erken yumurtluyorum toplamda üc gün sürdü kesildi zaten ilk gün cok geldi ikinci gün normale dönmüstü tam sonra kesilmeye basladı ücüncü günde cok az geldi ara ara sonra kesildi

Bernaderen kurtajdanp 4 gun sonra adet olunmaz. Kurtaj kanamasidir o. Adetinin 1 ay icinde gelmesi gerekir

Seline kürtajdan 4 gün sonra adet olmadım zaten ben 36 günü buldu adet 4 gün nerden cıktı anlamadım

Eylül 26 da kürtaj oldum EKİM 30 da adet oldum hatta 31 de olabilir tam hatırlamıyorum suan

Kurtaj oldukdan sonra 3 ay hamile kalmak olmaz

Aywen benim doktorum kalabilirsin hersey yolunda beklemeni gerektircek bi durum yok dedi

Aywen o senin psikolojine bağlı bide muayenede her hangi bi sorun görülürse benim hersey yolunda gitti sükür

Aywen ama psikolojik olarak hazır hissetmiyosan düsünmeyebilirsin dedi

Bernaderen afedersiniz Ben daha yeni evliyim ve pek bu konularda bilgim yok.Hani chocuk istiyorsaniz neden kurtaj yaptirdiniz anlamadim?belki bashka nedeni ola bilir,ogrenmek anlamak ichin soruyorum😅

Arzuekb cünkü bebeğimin gelişimi durdu ve öldü keyfimden kürtaj yaptırcak halim varsa eğer tekrar cocuk istemem mantık olarak doğru olabilirmi ve bu kadar kısa zamanda

Arzuekb kürtaj olmus biri neden kısa sürede bebek ister bide baska acıdan düsünmeyi deneyin isterseniz genelde insanlar bir sorun yasamadığı sürece kürtaj olmaz zaten bazı istisnalar haric

Bernaderen chok uzuldum.lutfen yalnish anlamayin.Illa ki bi shey ters gitti de kurtaj oldunuz onu anladim kimse keyfinden kurtaj olmaz.Sadece buna sebep ola bilecek sheyleri anlamak ichin sordum.Kendimi yalnish ifade edip,sizi uzduysem afedersiniz...

Arzuekb önemli değil bazı seyler yolunda gitmeyebiliyo maalesef allah öyle uygun görüyo demekki basında hic bir sorun olmadı sonradan gün olarak hafta olarak geride kalmaya basladı en sonundada öldü

Bernaderen inshAllah hayirlisiyla chocuk sahibi olursunuz.sıkmayın canınızı.inşAllah güzel haberinizi bekliyorum 😇